Honor 400 alınır mı?

xgravity

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Honor 400 alınır mı?

Tasarımı ve genel özelliklerini beğendim. Donanımı, kamerası, pil performansı ve oyun performansı fena değil. Genel olarak işletim sistemi de güzel.
Diğer güzel tarafı da (inceleme videoları ve yorumlara göre), telefon ısınmıyormuş. Mesela S21 FE alacaktım ama telefon uyku modunda bile cayır cayır yanıyormuş.

Sizce Honor 400 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefon, plastik gibi hissettiriyor mu? Yani dokunca malzemesi kötü falan hissediliyor mu?

Hayır kaliteli hissettiriyor. Sağını solunu arkasını sıkınca plastik sesi vb. hiçbir şey yok. Telefon çok fazla iPhone havası veriyor gerek tasarımı gerek arayüzü yüzünden. Alınca diyeceksiniz zaten iPhone bu diye.

Hayır kaliteli hissettiriyor. Sağını solunu arkasını sıkınca plastik sesi vb. hiçbir şey yok. Telefon çok fazla iPhone havası veriyor gerek tasarımı gerek arayüzü yüzünden. Alınca diyeceksiniz zaten iPhone bu diye.
Ben de internet gördüğüm kadaryla; magic capsule yani dinamik ada gibi yazılım özelliğini çok beğendim, kendi arayüzü çok güzel zaten ve dış tasarımı da çok güzel fakat plastik olduğu için çekindim biraz.

1 aydır kullanıyorum hocam aklınızda soru varsa cevaplayabilirim.

1 aydır kullanıyorum hocam aklınızda soru varsa cevaplayabilirim.
Ben de annem için alacağım aslında. Kendisi Candy Crush, Toy Blast oynamayı çok seviyor ama almışken biraz da iyisi olsun.

Gündelik performansı iyiyse eğer, alınır mı direkt?

Ben de annem için alacağım aslında. Kendisi Candy Crush, toy blast oynamayı çok seviyor ama almışken biraz da iyisi olsun.

Gündelik performansı iyiyse eğer, alınır mı? Direkt?

Tabii ki gündelik bir telefon için fazlasıyla akıcı ve sade bir arayüze sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı