Patrick_Yıldız
Hectopat
S24 FE çok cazip zaten ama piksel yoğunluğunun düşük olması kendini çok belli ediyor diyorlar.
Güncelleme konusunda fazla bekletin yoksa Honor çok daha iyi.
S24 FE çok cazip zaten ama piksel yoğunluğunun düşük olması kendini çok belli ediyor diyorlar.
Honor arayüzü takılma falan yapmaz değil mi optimizasyonu nasıl hiç bilmiyorum. Xiaomi sağolsun takıntılı oldum o kadar takılıyor ki ekran.Hocam zaten Honor 400 Pro çok daha iyi bir model. Gerek işlemci gerek batarya gerek ekran gerekse kamera. S24 FE bakılmaz bütçe çıkmışken. Neredeyse tek artısı 3 sene fazla güncelleme alacak olması. Honor 400 Pro S24+dan bile önde çoğu konuda, bütçe çıkmışken al derim.
Honor arayüzü takılma falan yapmaz değil mi optimizasyonu nasıl hiç bilmiyorum.
Peki son olarak düz 400 ile pro versiyonu arasındaki fiyat farkına değer mi?Optimizasyon olarak One UI'dan geri kalır yanı yok MagicOS'in.
Peki son olarak düz 400 ile Pro versiyonu arasındaki fiyat farkına değer mi?
Peki son olarak düz 400 ile Pro versiyonu arasındaki fiyat farkına değer mi?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Kesinlikle değer hocam. Daha kolay anlaşılması için şöyle diyeyim, düz Honor 400 S24 FE dengi bile olamıyor bazı konularda. 400 Pro ise S24U ile denkleşebilen bir model.
Rica ederim, şimdiden iyi kullanımlar dilerim.Tamamdır çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.