Honor 400 vs S24

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle iyi sosyaller. Şu an aktif olarak A34 256 GB kullanıcısıyım. Yeni bir cihaza geçmek istiyorum. Oyun oynamıyorum ve kamera ile işim yok. Benim için en önemlisi küçük boyutlu bir cihaz ve ekran gövde oranın olabildiğinde yüksek olması. Tamamen günlük sosyal medya vb. için bir cihaz arıyorum. Aklımda fiyat avantajından dolayı Honor 400 var işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum ancak 33.000TL S24 256 GB şu an Hepsiburada üzerinde satılıyor. Sizce ortalama üstüne 15k ekleyip kesinlikle S24 almaya değer mi?

Sanmıyorum. Güncelleme konusunda Honor şaibeli ancak 15 bin lira eklemek sizin durumunuzda ne denli mantıklı emin değilim.
Yani aslında a34'ü tek değiştirme sebebim ekran gövde oranı, damla çentik olması ve boyutu. Donanım anlamında a34 yeterliyken honor 400 fazlasıyla yeterli olur diye düşnüyorum.

Honor'u bilmiyorum. 1 yillik S24 kullanicisiyim. Fiyat ne alemde bilmiyorum. Ama tavsiye ederim cihaz güzel. Batarya duruma göre 8 saat ve üstü görüyorum elimden tel düsmez. Kamerasi zaten güzel. Ekran kucuk olmasi bu zamanda kabul edilmiyor ama sirf ekran icin aldjm zaten.

Honor bilmiyorum dedimde tel konusunda bilmiyorum tabletini kullanıyorum memnunum. Galiba 7 yillik guncelleme takvimine oda uye diye biliyorum emin degilim.

400'ün ekranı güzel, ekran gövde oranı da güzel. Kasası maalesef kaliteli hissettirmiyor ancak alışılıyor. Ağırlığı da güncel cihazlara göre ortalama seviyede. 400 işini görecektir bence.

Arada ciddi fiyat farkı var. Honor 400 size fazlasıyla yeterli gelir hocam. Hespiburada üzerinden 18.749₺'ye alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı