Honor 400 vs Samsung A56

Cok farklari var mi? Ben Samsung'u birakmak istemiyorum pek. Tasarim olarak ve malzeme kalitesi olarak Samsung daha iyi. Honor'un ekrani daha iyi diye biliyorum. Haricinde artisi ne?

Ekran, kamera ve batarya olarak daha iyi. Galaxy A56'ın işlemcisi biraz daha iyi o kadar. Bence tasarıma fazla takmaya gerek yok, önemli olan cihazın kalitesi ve alınabilirliği.

Ekran, kamera ve batarya olarak daha iyi. Galaxy A56'ın işlemcisi biraz daha iyi o kadar. Bence tasarıma fazla takmaya gerek yok, önemli olan cihazın kalitesi ve alınabilirliği.

Kamera olarak A56 videoda daha iyi, Honor bu konuda geriye dusuyor. Batarya olarakta testlerde fark cok minimal. GSMArena testine gore sadece 20 dakika daha fazla ekran süresi vermis Honor. Bunun ustune Samsung yazilim olarak genel anlamda daha onde Honor her ne kadar hafif bir yazilima sahip olsada, Samsung guncelleme desteginde de daha onde. Hangisi ucuzsa o alinmali bu iki cihaz arasindan ve Honor suan nerdeyse 3000 TL daha pahalı. A56 daha mantikli bir tercih.

Kamera olarak A56 videoda daha iyi, Honor bu konuda geriye dusuyor. Batarya olarak da testlerde fark cok minimal. Gsmarena testine gore sadece 20 dakika daha fazla ekran süresi vermis Honor. Bunun ustune Samsung yazilim olarak genel anlamda daha onde Honor her ne kadar hafif bir yazilima sahip olsa da, Samsung guncelleme desteginde de daha onde. Hangisi ucuzsa o alinmali bu iki cihaz arasindan ve Honor şu an neredeyse 3000 TL daha pahalı. A56 daha mantikli bir tercih.

Honor 22.000 TL'ye inmis hocam.
Yaninda bir de kulaklık var. Bu kulaklık Buds FE'den iyi mi?

Samsung guncelleme desteginde de daha onde. Hangisi ucuzsa o alinmali bu iki cihaz arasindan ve Honor şu an neredeyse 3000 TL daha pahalı. A56 daha mantikli bir tercih.

6 yıl güncelleme göz boyamaktan başka bir şey değil. Galaxy A serisinde halen 4 GB RAM'li cihazlar var. Bu cihazlar güncellemeyi kaldırabilecek mi meçhul. Honor belki 3 yıl güncelleme veriyor ama bence sıkıntı değil. Çoğu uygulama Android 5.1 ve üstünü destekliyor. Honor 400'ün şu anki fiyatı iyi. Galaxy A56 ile çok yakın fiyattayken tercih edilebilir.

Anladigim kadari ile esas olarak Honor 400 ve A56 arasinda temel fark ekran ve kasa. Samsung'ta kasa daha premium, Honor'da ekran.

Video tarafında titreme sorunu varmış; herkeste mi yoksa sadece videodaki kişide mi var bilmiyorum ama bence bayağı kötü. A56 daha mantıklı bir telefon fiyat farkı bu kadar azken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video tarafında titreme sorunu varmış; herkeste mi yoksa sadece videodaki kişide mi var bilmiyorum ama bence bayağı kötü. A56 daha mantıklı bir telefon.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kişinin sözüyle hareket etmek doğru olmaz. Başka kullananlarda da bu sorun varsa ve paylaşmışlarsa o zaman bir şey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Nuhy

Technopat Haberler

Geri
Yukarı