Honor 90 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben normal şartlarda Honor 90'a talibim. Teoride benim istediğim iki şey var beni pişman etmeyecek bir kamera ve pil gücü. Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum ki zaten Android oyunlarını oynamak istesem elimde Tab S9 var ondan oynarım. Aslında Honor 90'ı direkt alıp geçecektim ama Huawei'nin alt markası olması biraz beni korkutuyor. Bunun sebebi ise kullanıcı verilerinin sızdırılması ve buna benzer şeyler. Çinli şirketler hükümet istediğinde maşa olmaları gerektiğinden bu durumdan şahsen pek güvenemiyorum. Honor markası bu bakımdan güvenilir mi bilmiyorum. Eğer bu konu hakkında bilginiz varsa ve güvenilir değilse Samsung gibi firmalardan telefon önerirseniz çok sevinirim. Bütçem 26k. Evet biliyorum S23 alabilirim haberim var fakat hakikatle bu kadar performanslı bir telefona ihtiyacım yok, S23FE'de ise açıkça konuşmak gerekirse FE serileri Samsung'un kalitesiz bir varyantı olarak aklıma geliyor o nedenle ona pek iyimser bakmıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

FE serisine kalitesiz dememin sebebi anneme vakitlice S20FE almış olmamdan kaynaklanıyor. Pek stabil bir telefon hissiyatı vermiyor. Bundan önce kullandığım telefonlar ise Note 5 ve Nokia 8. İkisinden de çok memnundum hatta normalde Nokia 8 kullanıyordum ekranı kırıldı telefon yamuldu, yedekte 2-3 yıldır yatan Note5 vardı son 9 aydır da onu kullandım 2-3 gün önce tam diklemesine 1 metreden düştü. Bu olay akşam oldu ve o sırada telefonda bir problem gözükmüyordu şarja taktım sonra uyudum. Sabah olunca ekran tamamen yanmıştı. Fakat ben bu iki telefondan çok memnundum her şeye rağmen.

Alınır, korkmanıza gerek yok sizin bilgilerinize 10 yaşındaki bir çocuk bile erişebilir. Honor 90 hem kamera hem batarya yönünden memnun eder sizi ve Honor markasının en sevilen modeli.
Benim kastettiğim Mernis gibi devlet dataları değil. Benim kendi kişisel verilerim. Normal şartlarda buna erişim telefona virüs gibi bir şey girmezse yaşanmıyor. Fakat Huawei bu konuda açık şekilde tokatlıyor telefonları bu nedenle zaten ABD'den ve Google servislerinden men edildi. Şimdi yavaş yavaş Avrupa'dan da atılımlar geliyor bu konu hakkında özellikle İngiltere'den. Fakat Honor hakkında gerçekten hiç bilgim yok.

Benim kastettiğim Mernis gibi devlet dataları değil. Benim kendi kişisel verilerim. Normal şartlarda buna erişim telefona virüs gibi bir şey girmezse yaşanmıyor. Fakat Huawei bu konuda açık şekilde tokatlıyor telefonları bu nedenle zaten ABD'den ve Google servislerinden men edildi. Şimdi yavaş yavaş Avrupa'dan da atılımlar geliyor bu konu hakkında özellikle İngiltere'den. Fakat Honor hakkında gerçekten hiç bilgim yok.
Honor modellerde şuana dek veri sızıntısı VB. bir sorun çıkmadı Android ve Google servisleride mevcut, kısacası sorun etmenize gerek yok FBI çalışanı değilseniz.

Dikkat etmediğiniz sürece her zaman verilerinizin çalınma ihtimali var. Samsung ve Apple her zaman daha güvenli lakin cihazı dikkatli kullandığınız sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Benim önerim S23 almanız olur lakin daha düşük bütçeli bir cihaz düşünüyorsanız Honor 90, S21 FE gibi cihazlara bakabilirsiniz.

Samsung S23FE almaya karar verdim.
Konu açtığımı unutmuşum. Bunu tam alacakken bir anda A35'e karar verdim. Şahsen elimde Tab S9 varken performans bakımından kullanmayacağım için işime gelmedi biraz. Bataryadan da şikayetçi olan arkadaşlar falan derken vazgeçtim. Fakat alacak arkadaşlar için iyi telefondur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı