Honor 90 almak mantıklı mı?

Güzel değerlendirmen için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldu. Sanırım iptal etmeyeceğim. Kulaklık 1500 TL değerinde ve artık verilmiyor alınca. Ekran özellikleri, hafıza ve kameranın orta sınıfa göre oldukça iyi olması, tasarım vs. alınabilir kılıyor.

@Xaayaah 1,5 yıl eski mi hocam?

Yeni de sayılmaz hocam, evet iyi telefon ama alınca hep böyle eski model almışım hissi kötü hissettirecek.

Ben olsam yurt dışı MI11U veya 12S Ultra alırdım. 5X optik Zoom yapabilen bu modeller gerçekten DSLR kalitesinde olmasa da tatmin edici sonuç veriyor.

Hocam 60X optik, 60X Digital toplamda 120X yapan fotoğraf makinem var zaten. OIS özelliği de var. Şuraya bir fotoğraf da bırakayım.

Dosya Ekleri

• P1180014-1.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 83
Hocam zaten fotoğraf makinesini taşımamak için tavsiye ettim. Yoksa bende de DSLR makine var. Uzun süredir kullanmıyorum. Şimdi MI13 Ultra siparişi verdim, onu bekliyorum.

MI13 Ultra ülkemizde satılıyor mu, ben mi göremedim, baktım da fiyat bilgisi bulamadim? Yalnız fiyat karşılaştırması yaparsak yine de sınıfına göre kamera olarak iyi Honor. S23'teki sensörü kullanıyor. Tek eksik OIS yok, gerçekten zor olmasa gerek bu özelliği koymak, bu kameraya bu eksiklik hakaret olmuş resmen, neyin kafasını yaşamışlar anlamış değilim. Herkes önemsiyor artık OIS'i çünkü herkes sosyal medyada deli gibi paylaşım yapıyor.

Böyle kameraya 7 Gen 1 koymakta büyük dengesizlik.Görüntü işlemesi hiç iyi değil ayrıca eskide kalmış bir işlemci bana göre.

Böyle kameraya 7 Gen 1 koymakta büyük dengesizlik. Görüntü işlemesi hiç iyi değil ayrıca eskide kalmış bir işlemci bana göre.

Ama zaten bu saydıklarımız olsa fiyat böyle olmaz üç kuruşa beş köfte istiyoruz biz de. Pro'su gelseydi 18-20 bandında alınırdı.

Ama zaten bu saydıklarımız olsa fiyat böyle olmaz üç kuruşa beş köfte istiyoruz biz de. Pro'su gelseydi 18-20 bandında alınırdı.
Ben Honor'a da güvenmem yani çok sıkıntılı arayüzü var çalıntı çırpıntı bir arayüz.Samsung varken bakmazdım bu cihaza.

Görüntü işlemesi Exynos 1380'den iyi sayılır hocam.

Ayrıca 8 Gen 1'den 4-5 ay genç ama siz bilirsiniz.
Performans olarak hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…