Honor 90 ve S23 FE arasındaki fiyat farkı değer mi?

Samet0650

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 20k bütçem var ama ille 20k telefon almak zorunda değilim aklımda Honor 90 A54 A55 S23FE var. Oyun oynamıyorum kamera ekran şarj önemli benim için. Honor 90 ile S23FE arasında kaldım. Tabii ki herkes S23FE almamı söylüyor ama 4, 5K fiyat farkında değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ikileme ben de düşüyorum.

Bir yerde daha uyguna 512-12 bir telefon var diğer tarafta 128-8 bir telefon ama daha pahalı.

Değer de neye göre değer.

Ben alacağım düz mantık bakıyorum 4 katı depolama 1,5 katı RAM'i daha uygun paraya sunabilen bir cihaz ile karşılaştırıyoruz.

Aynı ikileme ben de düşüyorum.

Bir yerde daha uyguna 512-12 bir telefon var diğer tarafta 128-8 bir telefon ama daha pahalı.

Değer de neye göre değer.

Ben alacağım düz mantık bakıyorum 4 katı depolama 1,5 katı RAM'i daha uygun paraya sunabilen bir cihaz ile karşılaştırıyoruz.
Daha iyi bir kamera, yazılım ve işlemci. Yazılımı iyi olmayan bir cihazda ne kadar yüksek RAM olursa olsun bir önemi olmaz. Günümüzde iPhone cihazlar sadece görünümü güzel olduğu için değil, stabil ve güvenli bir yazılıma sahip olduğu için de tutuluyor.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 20k bütçem var ama ille 20k telefon almak zorunda değilim aklımda Honor 90 A54 A55 S23FE var. Oyun oynamıyorum kamera ekran şarj önemli benim için. Honor 90 ile S23FE arasında kaldım. Tabii ki herkes S23FE almamı söylüyor ama 4, 5K fiyat farkında değer mi sizce?
Honor 90 alırdım ben olsam. Exynos şimdi nasıl bilmiyorum ama birkaç yıl önceki modellerinde ciddi bir yavaşlama oluyordu 1-2 senede. Samsung'da USB 3.2 Gen 1 ve suya, toza dayanıklılık varken Honor'da USB 2.0 var, su toz dayanıklılığı yok. Honor'da ekran eğimli, daha çabuk kırılabilir. Honor'da mono hoparlör var, Samsung'da stereo. Bluetooth ve Wİ-Fİ olarak Samsung önde.Kamera olarak da Samsung önde.

Aslında beni düşündüren 2 tarafı var. 2. el durumu muhtemelen 2 yıla satıp çok daha iyi bir telefona geçeceğim Honor'da çok zarar eder miyim? Çünkü alıp satarken birinde 2K düşüp diğerinde 4K düşerce çok bir mantığı kalmıyor benim için diğer durum ise şarj. Yoksa 14K alıp geçsem mi bilemedim kararsız olmak çok kötü gerçekten.

Aslında beni düşündüren 2 tarafı var. 2. el durumu muhtemelen 2 yıla satıp çok daha iyi bir telefona geçeceğim Honor'da çok zarar eder miyim? Çünkü alıp satarken birinde 2K düşüp diğerinde 4K düşerce çok bir mantığı kalmıyor benim için diğer durum ise şarj. Yoksa 14K alıp geçsem mi bilemedim kararsız olmak çok kötü gerçekten.
İleride 2.elden satarken Samsung bir cihazı çok daha kolaylıkla satarsınız.

Honor 90 alırdım ben olsam. Exynos şimdi nasıl bilmiyorum ama birkaç yıl önceki modellerinde ciddi bir yavaşlama oluyordu 1-2 senede. Samsung'da USB 3.2 gen 1 ve suya, toza dayanıklılık varken Honor'da USB 2.0 var, su toz dayanıklılığı yok. Honor'da ekran eğimli, daha çabuk kırılabilir. Honor'da mono hoparlör var, Samsung'da stereo. Bluetooth ve Wi-Fi olarak Samsung önde. Kamera olarak da Samsung önde.

Hocam Honor 90 demişsiniz ama Samsung övmüşsünüz. :D

evet öyle bir durum var daha kola satılır muhtemelen

Tabii 21FE de bir yandan göz kırmıyor değil bu fiyat aralığı tam bir kargaşa imiş.

Son düzenleme:

Tabii 21FE de bir yandan göz kırmıyor değil bu fiyat aralığı tam bir kargaşa imiş.
Eğer o kadar para vermek istemiyorsanız S21 FE'de tercih edebilirsiniz. Şu anda indirimle beraber fiyatı baya bi düşmüş.

Hangi özellikte hangisinin iyi olduğunu yazdım. Honor 90 depolama ve RAM olarak iyi. İşlemci olarak Snapdragon olması iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı