NamelesWarrior
Kilopat
Daha fazla
Bu çok büyük bir eksi bu ekonomide@NamelesWarrior hayır yok maalesef.
Diğerinde gorilla glass 5 var
13 lite' ı faizsiz 6 ay taksitle 13.200 TL' ye alabiliyorum acaba alsam mı selfie için
Bu zamana kadar defalarca düşürdüm gorilla glass 5' li telefonumu gerek takla attı gerek fırladı gitti ama çok şükür hiçbir şey olmadıHonor 90 da gorilla glass ve Mavi ışık ile alakalı sertifika yok ama ekran karatma konusunda öne geçiyor şuan da en iyi cihaz bu konuda o.
Honor X9a da Oled bir panel var 90 da Amoled.
Oled zaten mavi ışık konusunda diğer panellere göre normalde haliyle bile daha başarılı Honor X9a da extra burada bir geliştirme mevcut.
Honor 90 ile xiaomi de Mavi ışıkla alaklı bir sertifika yok.
Xiaomi panel tarafında aslında iyi dedimde artı eksi yerleri var az bişey birbirini dengeliyorlar gibime geldi beklentiye göre ikiside güzel.
ekran karatma konusunda Honor 90 iyi Xiaomi de kötü değil 1920hz pwm dimming var yani Honor X9a ile aynı bu konuda.
Ayrıyetten gorilla glass var.
Honor 90 da çözünürlük piksel yoğunluğu olarak öne geçiyor gibi Xiaomi ise renk derinliği burada iki şeyde belirleyici olmaz şöyle mesela telefon gibi cihazda böyle çözünürlüğün farkını ayırt etmek de zor bu kadar renk derinliğini de mesela 16 milyon ile 1 milyar renk derinliğini çok dikkat etmedikce ayırt edemiyorum bunu daha çok 23 inç den büyük monütörlerde kolayca ayırt edebilirsin telefonda biraz zor.
Geriye göz sağlımı ekran dayanıklılığımı şeklinde bir seçenek kalıyor iki cihaz arasında.
Sakar biri değilsen Honor 90 iyi olmayabilir
Gorilla glass var diye de ekranın kırılmayacağı gibi bişey söz konusu değil düz düşerse biraz etkisi olurda çapraz ve yan düşünce hepsi dağılıyor tecrübeyle sabit.
Ekran sağlamlığı önemli ben çok düşürüyorum.