Honor Magic 7 Pro nasıldır?

ByBey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum iPhone 11'den geçeceğim, sizce Honor Magic 7 Pro alınır mı? 1. önceliğim oyun olacak.

Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum iPhone 11'den geçeceğim, sizce Honor magic 7 Pro alınır mı? 1. önceliğim oyun olacak.

60bine iPhone 15 yerine neden Honor hocam zaten iOS kullanıyorsunuz.

Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum iPhone 11'den geçeceğim, sizce Honor Magic 7 Pro alınır mı? 1. önceliğim oyun olacak.
Oyun icin asla alinmaz. Oyun icin redmagic cihazlar daha iyi olacaktir.

Tamamen oyun odakli bir cihaz, snapdragon 8 elite islemci, 7050mah batarya. Bu fiyata daha iyisi yok hocam.

60K'ya 60Hz cihaz almak için tek neden Apple kullanmak olmamalı. Milleti göz göre göre dolandırıyor adamlar lütfen düz modelleri önermeyin.

Hz olayını gereksiz abartıyorsunuz 2 sene sonra Honor'u 120Hz diye yarı fiyatına satınca anlarsın.

Bu ne kanka telefon mu kullaniyoruz Steam Deck mi 😅

Oyun icin bundan iyi cihaz yok hocam. Ekrani mukemmel bataryasi kocaman zaten. Tek kotu yani kamerasi dogal olarak iyi degil bir oyuncu telefonu oldugu icin. Bir de biraz takoz gibi 230 gram 😅. O bataryayada normal bu agirlik zaten.

Hz olayını gereksiz abartıyorsunuz 2 sene sonra Honor'u 120Hz diye yarı fiyatına satınca anlarsın.

Hocam siz telefonu kullanmak için alıyorsunuz biraz paradan feragat etmelisiniz ki 2. elde satma olarak abartılan kadar büyük bir fark yok. Sadece olay 60Hz olsa tamamdır sıkıntı yok. Fakat kamera, batarya, ekran gibi konularda aynı fiyat bandında hatta daha düşük fiyatlarda daha iyi cihazlar var.

Hz olayini abartmadi arkadas. Oyun icin Hz fazlasiyla önemli olacaktir. S25+ ve S25 gibi cihazlar varkende iPhone 15 gündelik içinde alinmaz.

Honor'u düşünmemin sebebi 120Hz Snapdragon 8 gen 4 işlemci kamerasının da iyi olması arkadaşlar ama sizin değerli fikirleriniz benim için önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı