Honor Magic 7 Pro vs Xiaomi 15

Merhaba, eğer kompakt bir telefon arıyorsan Xiaomi 15 gayet iyi hele ki kamerasıyla, yeterli olur sana diye düşünüyorum. Magic 7 Pro arka kamera da biraz daha iyi, özellikle 100X Zoom'u var işine yararsa. Kamera kalitesinde ön ve arka olarak tabii ki farklar oluyor, gidip deneyip, karşılaştırıp hangisini alacağına karar verebilirsin isteklerine göre. Honor Magic 7 Pro'da server kayıt olmuyor şu anlık. 45k ya 15 Ultra getirtebiliyormuşsun; güvenilir sağlam yerden hazır kayıtlı alırsın veya yaptırıp kullanırsın, çok iyi olur. Kısaca kompakt telefon istiyorsan mi 15, Türkiye garantili olsun diyorsan ve arka kamerası mi 15 ten iyi olsun diyorsan Honor Magic 7 Pro tavsiye ederim. Bu ikisine nazaran yurt dışı kayıtlı 15 ultrayı öneririm ben, tek sıkıntın garantisi ve tek SIM olması olur, başka problem yaşamazsın, sorunsuz kullanırsın.

Mi 14'te telefoto 3.2 iken mi 15'te 2.6ya gerilemiş Zoom kalitesinde bir düşüş mu var hocam?

Mi 14'te telefoto 3.2 iken mi 15'te 2.6ya gerilemiş Zoom kalitesinde bir düşüş mu var hocam?
Zoomu düşürülmüş, biraz daha yakınlaştırma yapamayacak haliyle uzaktaki nesneleri net ve detaylı çekemeyecek bir tık. Fazla büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, eğer kompakt bir telefon arıyorsan Xiaomi 15 gayet iyi hele ki kamerasıyla, yeterli olur sana diye düşünüyorum. Magic 7 Pro arka kamera da biraz daha iyi, özellikle 100X Zoom'u var işine yararsa. Kamera kalitesinde ön ve arka olarak tabii ki farklar oluyor, gidip deneyip, karşılaştırıp hangisini alacağına karar verebilirsin isteklerine göre. Honor Magic 7 Pro'da server kayıt olmuyor şu anlık. 45k ya 15 Ultra getirtebiliyormuşsun; güvenilir sağlam yerden hazır kayıtlı alırsın veya yaptırıp kullanırsın, çok iyi olur. Kısaca kompakt telefon istiyorsan mi 15, Türkiye garantili olsun diyorsan ve arka kamerası mi 15 ten iyi olsun diyorsan Honor Magic 7 Pro tavsiye ederim. Bu ikisine nazaran yurt dışı kayıtlı 15 ultrayı öneririm ben, tek sıkıntın garantisi ve tek SIM olması olur, başka problem yaşamazsın, sorunsuz kullanırsın.

MI15U Honor'dan daha mı başarılı bir telefon.

Kamera, ön kamera ve donanım tarafında başarılı buluyorum, özellikle video kayıt, gece çekimi olarak kaliteli. 1 inçlik LY900 ve HP9 tele fotoğraf sensörleri de gayet güzel iş çıkarıyor honora göre. Honor fiyatına göre güzel bir performans sunuyor, asla kötü değil ama Mi15 ultraya göre biraz geride.
Kamera, ön kamera ve donanım tarafında başarılı buluyorum, özellikle video kayıt, gece çekimi olarak kaliteli. 1 inçlik LY900 ve HP9 tele fotoğraf sensörleri de gayet güzel iş çıkarıyor honora göre. Honor fiyatına göre güzel bir performans sunuyor, asla kötü değil ama Mi15 ultraya göre biraz geride. Tekrardan dediğim gibi kompakt cihaz arıyorsan Xiaomi 15, Mi 15 e göre güzel bir arka kamera istiyorsan Magic 7 pro öneririm. Yurt dışı istiyorum, kullanırım dersen de Mi15 ultrayı öneriyorum.

Son düzenleme:
Kamera, ön kamera ve donanım tarafında başarılı buluyorum, özellikle video kayıt, gece çekimi olarak kaliteli. 1 inçlik LY900 ve HP9 tele fotoğraf sensörleri de gayet güzel iş çıkarıyor honora göre. Honor fiyatına göre güzel bir performans sunuyor, asla kötü değil ama MI15 ultraya göre biraz geride. Tekrardan dediğim gibi kompakt cihaz arıyorsan Xiaomi 15, mi 15'e göre güzel bir arka kamera istiyorsan magic 7 Pro öneririm. Yurt dışı istiyorum, kullanırım dersen de MI15 ultrayı öneriyorum.

Peki hocam evet kompakt telefon istiyorum. Onda yine yurdisina başvuracağım. Öyle de 30-35'e halletmeyi düşünüyorum. Bir tek yazılıma çok kötü diyorlar. Şu anda da Tecno Camon 20 Pro 5G kullanıyorum. Dynamic spot kullanmak istedim ama birkaç gün sonra erişebilirlik tarafından hizmet düzgün çalışmıyor yazıyor. Program bozuluyor. Bunda da öyle problemler yaşar mıyım onu bilemedim.

Peki hocam evet kompakt telefon istiyorum. Onda yine yurdisina başvuracağım. Öyle de 30-35'e halletmeyi düşünüyorum. Bir tek yazılıma çok kötü diyorlar. Şu anda da Tecno Camon 20 Pro 5G kullanıyorum. Dynamic spot kullanmak istedim ama birkaç gün sonra erişebilirlik tarafından hizmet düzgün çalışmıyor yazıyor. Program bozuluyor. Bunda da öyle problemler yaşar mıyım onu bilemedim.
Yazılım olarak iyi bir seviyede Xiaomi, sıkıntı yaşamazsın. Öyle diyenler genellikle alt seviye telefon kullananlar oluyor, amiral gemileriyle aralarında donanım ve yazılım desteği farkı var. Server kayıt konusuna gelirsek sağlam, güvenilir işinin ehli birisi yaparsa sıkıntı çıkmaz telefonda. Donanım ve özelliklerinde çalışmama, bozulma gibi bir durumlar olmaz yani. Farklı farklı romlara geçersen olabilirler ama. Aldığın halde kullanmanı öneririm ben. Global cihaz olsun aldığın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı