Xiaomi 15 Ultra vs. Honor Magic 7 Pro

Yazılımına daha güvendiğim için magic 7 Pro alırdım şahsen. Ama 15 Pro da yabana atılmamalı güzel cihaz. Fakat arada devasa bir fiyat farkı var ben değeceğini düşünmüyorum. Magic 7 Pro alın geçin.

Kağıt üstünde Xiaomi daha donanımlı gözükse de yazılım konusunda Honor daha başarılı bu yüzden Honor öneririm. Performans olarak da aradaki farkı hissedebileceğiniz bir performans yok zaten. Ayrıca kamera konusunda sentetik testlere bakmadım ama Honor daha iyi diye hatırlıyorum.

Yurt dışı almayı düşünüyorsan kayıtlı 15 Ultra öneririm. Tr garantili istiyorsan magic 7 pro uygun olur. Kamera tarafında özellikle ön kamera, video kayıt, gece çekimi olarak 15 ultra başarılı,1inçlik LY900 ve HP9 tele fotoğraf sensörleri de gayet güzel iş çıkarıyor honora göre. Fiyatına göre honor fiyat performans canavarı. Diğer konularda zaten üzmez her ikiside. Gidip gözünle gör, karşılaştır, hangisi sana güzel geliyorsa onu al.

15 ultra daha iyi cihaz, ama amiral gemileri arasında genelde ufak farklar oluyor, honor bu segmentte en f/p cihaz, yurtdışı alsan zaten 40 üstü sanırım şuan, yurtiçi zaten 70 üstü, bence aradaki farka değmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı