![]()
Honor 200 (8 GB / 256 GB)
Honor 200 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe içinde bu daha mantıklı olur bence hocam.
Dayanıklılık ve batarya olarak çok güzel telefon alınılabilir.Honor Magic 7 Lite alınır mı? Teyzeme alacağım, dayanıklı olsun istiyor. O kadar bütçemiz 20'ye kadar.
Dayanıklılı nasıl önemli olan o kırılmaz ekran falan takacağım ama teyzemin ekran kırma gibi bir özelliği var Honor dayanıklı diye alacaktım.
Yani dayanıklı ama magic 7 Lite kadar değil diye biliyorum. Magic 7 Lite'ın batarya ve dayanıklılık dışı öne geçtiği pek yer yok bildiğim kadarıyla.
İşte dayanıklılık önemli olunca teyzem kullanacağı için öyle diğer özelliklerle çok ilgilenmez bir fotoğraf çeker bir de teli düşürür bence magic 7 ile 200 arasında kaldım.
Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. Iyidir.Dediğim gibi arada o kadar da büyük bir dayaniklilik farkı yok. Almışken daha iyi özelliklere sahip olanı alın derim.
Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. İyidir.
Sımdi baktim bütçe 20k'ymis. O zaman Samsung.
Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. İyidir.
Sımdi baktim bütçe 20k'ymis. O zaman Samsung A56 alin bence.
Magic7 Lite.Hocam dayanıklılıkta A56 mı yoksa Honor Magic 7 mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.