Honor Magic Lite 7 alınır mı?

Seis

Femtopat
Daha fazla  
Honor Magic 7 Lite alınır mı? Teyzeme alacağım, dayanıklı olsun istiyor. O kadar bütçemiz 20'ye kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe içinde bu daha mantıklı olur bence hocam.

Dayanıklılı nasıl önemli olan o kırılmaz ekran falan takacağım ama teyzemin ekran kırma gibi bir özelliği var Honor dayanıklı diye alacaktım.

Dayanıklılı nasıl önemli olan o kırılmaz ekran falan takacağım ama teyzemin ekran kırma gibi bir özelliği var Honor dayanıklı diye alacaktım.

Yani dayanıklı ama Magic 7 Lite kadar değil diye biliyorum. Magic 7 Lite'ın batarya ve dayanıklılık dışı öne geçtiği pek yer yok bildiğim kadarıyla.

Yani dayanıklı ama magic 7 Lite kadar değil diye biliyorum. Magic 7 Lite'ın batarya ve dayanıklılık dışı öne geçtiği pek yer yok bildiğim kadarıyla.

İşte dayanıklılık önemli olunca teyzem kullanacağı için öyle diğer özelliklerle çok ilgilenmez bir fotoğraf çeker bir de teli düşürür bence magic 7 ile 200 arasında kaldım.

İşte dayanıklılık önemli olunca teyzem kullanacağı için öyle diğer özelliklerle çok ilgilenmez bir fotoğraf çeker bir de teli düşürür bence magic 7 ile 200 arasında kaldım.

Dediğim gibi arada o kadar da büyük bir dayaniklilik farkı yok diye biliyorum. Almışken daha iyi özelliklere sahip olanı alın derim.

Son düzenleme:
Dediğim gibi arada o kadar da büyük bir dayaniklilik farkı yok. Almışken daha iyi özelliklere sahip olanı alın derim.
Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. Iyidir.

SImdi baktim butce 20K'ymis. O zaman Samsung A56 alin bence.

Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. İyidir.

Sımdi baktim bütçe 20k'ymis. O zaman Samsung.

Var hocam. Honor 200 de sivi ve toz gecirmezligi bile yok. Dayaniksiz bir cihaz. Magic7 Lite teyze icin uygun olur. Uzun gidiyor bataryasida. İyidir.

Sımdi baktim bütçe 20k'ymis. O zaman Samsung A56 alin bence.

Hocam dayanıklılıkta A56 mı yoksa Honor Magic 7 mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı