Honor Pad 9 alınır mı?

Arkadaşımda görüp baktığım için sanırım honor pad 9 alıcam umarım pişman olmam

Redmi yerine Honor olması da daha hoş olur. Pil olarak Redmi önde gözüksede yazılım kaynaklı 10bin mAh performansı veremiyor. Buna karşın pad 9 kusursuza yakın bir optimizasyon ve yazılım barındırıyor. Fakat Redmi'nin özellikle işlemciyi yaşlandıran, pil yiyen, ısıtan bir yazılımı var. Pad 9 film, dizi ve ders olarak daha iyi. Pad 9 sadece işlemci olarak bir tık önde o da farkı ne kadar hissedersin bilemem, ancak sayılarla fark eder.
Genel açıdan Redmi hiçbir mobil ve giyilebilir teknoloji alanında alınmaz(akıllı saat olarak istisna olabilir bazı durumlarda)

Bilemiyorum hocam pad9 almak yerine poco pad pro falan almak daha mantıklı. Hemde boyuna göre gerçekten az kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu kadar büyük bir tablete neden böyle bir batarya taktılar merak etmiyor değilim.

Bilemiyorum hocam pad9 almak yerine POCO pad Pro falan almak daha mantıklı. Hem de boyuna göre gerçekten az kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu kadar büyük bir tablete neden böyle bir batarya taktılar merak etmiyor değilim.

Yazılımlarına güveniyorlar ve maliyet ile ağırlığı arttırmak istememiştir. Pil optimizasyonları sayesinde 9000MAH Redmi'den iyi performans verir. Zaten ders ve film dizi için Redmi pek uygun değil.

Yazılımlarına güveniyorlar ve maliyet ile ağırlığı arttırmak istememiştir. Pil optimizasyonları sayesinde 9000MAH Redmi'den iyi performans verir. Zaten ders ve film dizi için Redmi pek uygun değil.
Honor için öyle diyorsanız öyledir hocam ama Redmi neden oyun ve film için uygun değil acaba?

Honor Pad 9 aldınız mı? Aldıysanız memnunmusunuz?

Honor Pad 9 aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

8 aydır kullanıyorum. Şarjından falan memnunum okulda kullanıyorum sonra akşam dizi film izliyorum ertesi gün yine aynı şeyler falan yapinca şarjı anca bitiyor. Kalemi çizim için kötü ama yazı yazmak için yeterli.

Anladım. Kalem ve Klavye kutu içeriğinde varsayılan olarak var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…