Honor Pad 9 alınır mı?

6 Gen 1 ile 7s Gen 2 arasındaki fark çok minik, günlük kullanımda fark edemezsin bile.
Honor Pad 9 biraz daha ince ama bataryası 8300 mAh, Redmi Pad Pro ise 10k mAh bir bataryayla geliyor.

Burada asıl olay klavyede, Huawei Matepad 11 (2021) klavye ve kalemli modelini kullanıyorum. Klavye sayesinde cihazı tabletten ziyade laptop gibi de kullanabiliyorsun, ben ayrıca kalemi ile üniversitede not tutuyorum, 1. sınıfta almıştım ve şu an 4. sınıftayım.

Arkadaşların dediği gibi Bluetooth bir klavye de alabilirsin ancak klavyeyi tabletten ayrı şarj etmen ve ayrı taşıman gerekecek. Klavyeli kılıfın en büyük artısı ben bu klavyeyi zaten kılıf olarak cihazın üzerinde taşıyorum, ayrı olarak şarj etmiyorum ve tabletin ekranını açtığım saniye otomatik olarak bağlanıyor. Bluetooth bir klavyeden aynı konforu alamayabilirsin.

Batarya konusunda ise benim tabletimde 7.250 mAh batarya var, günlük işler ve bazen basit seviyeli oyunlar için kullandığımda 12 saat gibi bir batarya süresi alıyorum. 8.300 mAh bundan daha fazlasını verebilir diye düşünüyorum çünkü işlemcisi daha verimli. 10k mAh bataryalı Redmi Pad Pro ise arayüzüne bağlı olarak daha da fazla süreler verebilir. Huawei ile Honor arayüzleri neredeyse tamamen aynı olduğu için mAh/saat tüketimleri benzer olur diye düşünüyorum.

Honor'da Huawei'de olduğu gibi bir Amerikan ambargosu söz konusu değil, bunu da hatırlatmış olayım. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.
Arkadaşımda görüp baktığım için sanırım honor pad 9 alıcam umarım pişman olmam

SD6GEN1 SoC taşıyan bir modele o kadar para vermek akıl karı değil. Son zamanlarda ismini oldukça duyuyorum bu tabletin sanırım bir yerlerde güzel bir pazarlama dönüyor.
Aynı paraya 7gen2 SoC Redmi pad Pro var.

Ha hiç alınmaz, vur kır çöpe at yok et yak demek istemiyorum 6gen1 ve 7gen2 arasında aman aman bir fark yok ama yine de 7gen2 daha hoş olur, yani Redmi pad Pro daha hoş olur

Redmi yerine Honor olması da daha hoş olur. Pil olarak Redmi önde gözüksede yazılım kaynaklı 10bin mAh performansı veremiyor. Buna karşın pad 9 kusursuza yakın bir optimizasyon ve yazılım barındırıyor. Fakat Redmi'nin özellikle işlemciyi yaşlandıran, pil yiyen, ısıtan bir yazılımı var. Pad 9 film, dizi ve ders olarak daha iyi. Pad 9 sadece işlemci olarak bir tık önde o da farkı ne kadar hissedersin bilemem, ancak sayılarla fark eder.
Genel açıdan Redmi hiçbir mobil ve giyilebilir teknoloji alanında alınmaz(akıllı saat olarak istisna olabilir bazı durumlarda)

Redmi yerine Honor olması da daha hoş olur. Pil olarak Redmi önde gözüksede yazılım kaynaklı 10bin mAh performansı veremiyor. Buna karşın pad 9 kusursuza yakın bir optimizasyon ve yazılım barındırıyor. Fakat Redmi'nin özellikle işlemciyi yaşlandıran, pil yiyen, ısıtan bir yazılımı var. Pad 9 film, dizi ve ders olarak daha iyi. Pad 9 sadece işlemci olarak bir tık önde o da farkı ne kadar hissedersin bilemem, ancak sayılarla fark eder.
Genel açıdan Redmi hiçbir mobil ve giyilebilir teknoloji alanında alınmaz(akıllı saat olarak istisna olabilir bazı durumlarda)
Bilemiyorum hocam pad9 almak yerine poco pad pro falan almak daha mantıklı. Hemde boyuna göre gerçekten az kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu kadar büyük bir tablete neden böyle bir batarya taktılar merak etmiyor değilim.

Bilemiyorum hocam pad9 almak yerine POCO pad Pro falan almak daha mantıklı. Hem de boyuna göre gerçekten az kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu kadar büyük bir tablete neden böyle bir batarya taktılar merak etmiyor değilim.

Yazılımlarına güveniyorlar ve maliyet ile ağırlığı arttırmak istememiştir. Pil optimizasyonları sayesinde 9000MAH Redmi'den iyi performans verir. Zaten ders ve film dizi için Redmi pek uygun değil.

Yazılımlarına güveniyorlar ve maliyet ile ağırlığı arttırmak istememiştir. Pil optimizasyonları sayesinde 9000MAH Redmi'den iyi performans verir. Zaten ders ve film dizi için Redmi pek uygun değil.
Honor için öyle diyorsanız öyledir hocam ama Redmi neden oyun ve film için uygun değil acaba?

Honor Pad 9 aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

8 aydır kullanıyorum. Şarjından falan memnunum okulda kullanıyorum sonra akşam dizi film izliyorum ertesi gün yine aynı şeyler falan yapinca şarjı anca bitiyor. Kalemi çizim için kötü ama yazı yazmak için yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı