Honor Pad 9 alınır mı?

Güzel cihaz. Bu fiyat bandında alınabilecek ilk sıradadır bence. Klavyeli kılıf, kendi orijinal kalemiyle birlikte bu fiyatlara iyi bence.
Video ders için fazlasıyla yeter. Özellikle ekran çözünürlük ses kalitesi bayağı bayağı iyi. Ders video bir şeyler izleme konsnda hayli iş görür. Oyun içinde iyidir ama öyle üst düzey oyunlar pek olmaz gibi. Gerçi tablette de oynanacak oyunlar bellididr. Aynen dediğiniz gibi, kesinlikle 30 bine çıkıyorsam laptop alırım. Çok net. Video ders vb şeyler için 30 binde tablet, bilemedim yani.

O fiyatlarda Huawei MatePad 11.5 + klavye satılıyor ya da iPad 9. nesil Honor bence en alınmayacak cihazlar arasında.

O fiyatlarda Huawei MatePad 11.5 + klavye satılıyor ya da iPad 9. nesil Honor bence en alınmayacak cihazlar arasında.
Huawei de google mevzusu var. O kadar para verip ikinci parti uygulamalarla tableti kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ne kadar işe yarıyor densede yinede tam optimizasyon sağlanmıyor. Uygulamalardan tam verim alınamıyıor.
artık 8gb ram 120 hz yenileme 256 gb depolama her tablette standart olmuşken 3 gb ram 60 hz yenileme 64 gb apple a sırf adından o paraları vermek parayı çöpe atmakla aynı olur benim için açıkçası. Birşeyler izlerken bile ekran kutu gibi küçülüyor

Huawei de Google mevzusu var. O kadar para verip ikinci parti uygulamalarla tableti kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. Ne kadar işe yarıyor densede yine de tam optimizasyon sağlanmıyor. Uygulamalardan tam verim alınamıyıor.
Artık 8 GB RAM 120 Hz yenileme 256 GB depolama her tablette standart olmuşken 3 GB RAM 60 Hz yenileme 64 GB Apple'a sırf adından o paraları vermek parayı çöpe atmakla aynı olur benim için açıkçası. Bir şeyler izlerken bile ekran kutu gibi küçülüyor.

Alacak arkadaş oyun için alacaksa o fiyatta 9. nesilden iyisi yoktur eğer video ders amaçlıysa kendisi bilir ama bana kalırsa Honor alınacak en son tablettir illa Android 120 Hz hafızası falan yüksek bir şey istiyorsa Redmi pad Pro ve POCO pad alınır bence.

Güzel cihaz. Bu fiyat bandında alınabilecek ilk sıradadır bence. Klavyeli kılıf, kendi orijinal kalemiyle birlikte bu fiyatlara iyi bence.
Video ders için fazlasıyla yeter. Özellikle ekran çözünürlük ses kalitesi bayağı bayağı iyi. Ders video bir şeyler izleme konsnda hayli iş görür. Oyun içinde iyidir ama öyle üst düzey oyunlar pek olmaz gibi. Gerçi tablette de oynanacak oyunlar bellididr. Aynen dediğiniz gibi, kesinlikle 30 bine çıkıyorsam laptop alırım. Çok net. Video ders vb şeyler için 30 binde tablet, bilemedim yani.

Genshin Impact, PUBG, zenless Zero, wr…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı