Honor Pad 9 mu Samsung S9 FE mi?

METE4681

Decapat
Daha fazla  
Ders ve film odaklı bir tablet almak istedim. Aklımda ilk başta S9 FE vardı ama sonra mağazadaki çalışanlar Honor Pad 9'un daha iyi olacağını söylediler. Bende klavye+kalem şeklinde pad 9'u aldım. Ama kafam hâlâ Samsung da. Aralarında büyük bir fark var mıdır? Honor aldığım için pişman olur muyum?
Ve uzun ömürlü olur mu Honor?

Ders ve film odaklı bir tablet almak istedim. Aklımda ilk başta S9 FE vardı ama sonra mağazadaki çalışanlar Honor Pad 9'un daha iyi olacağını söylediler. Bende klavye+kalem şeklinde pad 9'u aldım. Ama kafam hâlâ Samsung da. Aralarında büyük bir fark var mıdır? Honor aldığım için pişman olur muyum?
Ve uzun ömürlü olur mu Honor?

Ürün elinizde mi hocam? Elinizde işe ne düşünüyorsunuz tablet hakkında? Bende S9 FE ile Honor arasında kaldım.

Okuduğuma göre kalemi kötüymüş Honor tarafının doğruluk payı nedir hocam?

Ürün elinizde mi hocam? Elinizde işe ne düşünüyorsunuz tablet hakkında? Bende S9 FE ile Honor arasında kaldım.

Okuduğuma göre kalemi kötüymüş Honor tarafının doğruluk payı nedir hocam?

Tablet güzel akıcı ama daha alalı 4 gün oldu. Şarjı da 3 gün dayandı Fortnite falan açmamama rağmen. Kalemde ne gibi bir sorun görmüşler?

Tablet güzel akıcı ama daha alalı 4 gün oldu. Şarjı da 3 gün dayandı Fortnite falan açmamama rağmen. Kalemde ne gibi bir sorun görmüşler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kalem tablete yapışıyor mu? Ekranı bölme vb konularda tablet nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kalem tablete yapışıyor mu? Ekranı bölme vb konularda tablet nasıl?

Tablette bir sıkıntı yok ekran falan mükemmel.Kalem tablete yapışmıyor ama kılıf koymuşlar kutusuna ya da kalemlikli tablet kılıfı alabilirsiniz.kqlemle hergün not alıyorum.5 gün oldu hâlâ şarja takmadım.Bende s9 fe alacaktım ama çalışanlar pad 9 a daha iyi dediler

Tablette bir sıkıntı yok ekran falan mükemmel. Kalem tablete yapışmıyor ama kılıf koymuşlar kutusuna ya da kalemlikli tablet kılıfı alabilirsiniz. Kqlemle her gün not alıyorum. 5 gün oldu hâlâ şarja takmadım. Bende S9 FE alacaktım ama çalışanlar pad 9'a daha iyi dediler.

Hocam klavye kılıftan ayrılabiliyor mu?
S9 FE 8 GB RAM'li versiyonu almayı düşünüyorum bende. Honor almak daha mı iyi olur acaba. Doğru düzgün kullanıcı yorumu olmadığı için Honor tarafında çekiniyorum.

Hocam klavye kılıftan ayrılabiliyor mu?
S9 FE 8 GB RAM'li versiyonu almayı düşünüyorum bende. Honor almak daha mı iyi olur acaba. Doğru düzgün kullanıcı yorumu olmadığı için Honor tarafında çekiniyorum.
Klavye zaten kendisi kılıf gibi bütün.Ama ben ekstra kılıf aldım yine de.Bende hiç yorumlara bakmadan honor aldım ama güzel. Hele bu fiyata mükemmel bence tablet yeni olduğu için daha inceleme yok çok

S9FE çok daha iyi bence. O fiyat bandında ise en cezbedici tablet Redmi Pad Pro'dur.
Bende şu an 10-15k arası tablet arayışındayım. Honor pad9, s9 fe, s9 fe plus, matepad arasındayım. Redmi Pad Pro nun ikizi Poco Pad i aldım ama ekranı hiçte söylendiği gibi değil 68 milyar renk, 12 bit desteği, dolby vision falan hepsi hikaye ekranı hiç beğenmedim ayrıca parlaklığıda çok düşük geldi o yüzden iade ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı