Honor Pad V9 alınır mı?

Okanagr

Centipat
Daha fazla  
Öğrenciyim 15000 TL bütçem var bu artırılmış hali daha üstune cikamam. Tab S10 FE ve Honor Pad V9 arasında kalmistim fakat S10fenin fiyati artti Samsung yeni ürün tanitinca. Çoğunlukla ders yapmak için kullaniyor olacağım ve kalem benim için en onemli şey. Bu bütçe aralıginda kalemi iyi olan modelleri arastirdim fakat hiçbiri icimd sinmedi. Minimum 4 5 yil kullanabilmem lazim tableti. Ayrıyeten bilgisayarim var sadece ders calismak icin lazim bana tablet. Honor Pad V9 kullanan varsa bana biraz kaleminden bahsedebilir mi acaba?

Özellik olarak bütçenizdeki en mantıklı tablet olur v9. Kalemi nasıl kullanmadığım için bilgim yok.

Kalemi biraz kullandım ama derslerde deneme şansım olmadı onun dışında çizim yapması rahat ve eğlenceli geldi eğim basınç gibi klasik özellikler var kağıt üstünde diğer kalemlere göre gecikmesi yüksek olsa da beni rahatsız etmedi ama üstünde bir tuş olsa ya da Wacom tabletler gibi ters çevirince silgi özelliği olsa çok daha kullanışlı olurmuş.
Onun dışında tablet güzel tek eksiği 3 yıl güncelleme alacak olması. Bir de tabletin kendi not uygulamasını beğenmeyenler gördüm ama çözülebilecek bir problem.

Kalemi biraz kullandım ama derslerde deneme şansım olmadı onun dışında çizim yapması rahat ve eğlenceli geldi eğim basınç gibi klasik özellikler var kağıt üstünde diğer kalemlere göre gecikmesi yüksek olsa da beni rahatsız etmedi ama üstünde bir tuş olsa ya da Wacom tabletler gibi ters çevirince silgi özelliği olsa çok daha kullanışlı olurmuş.
Onun dışında tablet güzel tek eksiği 3 yıl güncelleme alacak olması. Bir de tabletin kendi not uygulamasını beğenmeyenler gördüm ama çözülebilecek bir problem.

Kalemin gecikmesi ne kadar. Yüksek hissediliyor mu mesela.

Kalemde galiba dokunmatik bur tuş var hocam bir incelemede gormustum 2 kere tuklayinca silgiyi falan aciyordu.

Kalemde galiba dokunmatik bur tuş var hocam bir incelemede gormustum 2 kere tuklayinca silgiyi falan aciyordu.

Dokunmatik bir sensör var ama nasıl kullanıldığını anlayamadım daha, oraya elleyince ekranda kalem simgesi çıkıyor ama tuş falan atanıyor mu bilmiyorum.

Tableti kullanmadım ama bu bütçeye alınabilecek en iyi tablettir bence. Google sorunu olmasa Huawei 11.5 PaperMatte önerirdim malzeme kalitesi ve kutu içeriği olarak bayağı kaliteli bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı