Honor Pad V9 tablet alınır mı?

Bende bayağı araştırdım ve sonunda Honor Pad v9'a kadar kıldım ajanlık gayet iyi memnunum almak isteyenlere öneririm sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam bir video yorumunda şöyle bir şey gördüm hiç böyle bir problemle karşı karşıya kaldınız mı? v9 özelinde yazmış bu yorumu.

1758052513634.png

Hocam bir video yorumunda şöyle bir şey gördüm hiç böyle bir problemle karşı karşıya kaldınız mı? V9 özelinde yazmış bu yorumu.

Eki Görüntüle 2575091

Hocam oyun oynamıyorum fakat YouTube'dan video izlerken bile sıcaktan dolayı da olabilir bence ısınması fazla. Arkadaş doğru söylüyor olabilir.

Hocam tablet kalitesi nasıl, akıcı mı kalem hissiyatı kötü sert diyorlardı. Ve şu ana kadar kötü veya iyi dediğiniz özellikleri neler.

Kalem beklediğimden daha iyi çıktı hocam. Tablet akıcı ekranı büyük ve tam istediğim gibi. Fakat sadece benim tablettemi var bilmiyorum ama YouTube'dan video izlerken bile ısınıyor. Sadece kameranın altı aşırı derecede ısınıyor. Ekran tarafında bir ısınma var. Şarjı gayet iyi gidiyor. PDF üzerinden çalıştığım için PDF uygulamasını yeterli bulmadım. Arada sırada PDF'te kasma donma yapıyor onun dışında diğer özellikleri gayet iyi. Abartıldığı kadar yok ama gerçekten F/P bir ürün.

Son düzenleme:
Hocam oyun oynamıyorum fakat YouTube'dan video izlerken bile sıcaktan dolayı da olabilir bence ısınması fazla. Arkadaş doğru söylüyor olabilir.

Kalem beklediğimden daha iyi çıktı hocam. Tablet akıcı ekranı büyük ve tam istediğim gibi. Fakat sadece benim tablettemi var bilmiyorum ama YouTube'dan video izlerken bile ısınıyor. Sadece kameranın altı aşırı derecede ısınıyor. Ekran tarafında bir ısınma var. Şarjı gayet iyi gidiyor. PDF üzerinden çalıştığım için PDF uygulamasını yeterli bulmadım. Arada sırada PDF'te kasma donma yapıyor onun dışında diğer özellikleri gayet iyi. Abartıldığı kadar yok ama gerçekten F/P bir ürün.
Hocam ısınması normal bir durum değil hele ki sadece YouTube'a giriyorsun yine PDF'te kasmamasi lazım sonuçta sıfır cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı