Honor Pad V9 vs Huawei MatePad 11.5 vs S10 FE

Arost

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ders çalışmak amacıyla tablet bakınmaya başladım. Kimi fiyatı ile kimi özellikleri ile beni arada bıraktı.

S10 FE 256 GB.

Bu tabletler arasından en mantıklı seçenek hangisi acaba? Yanında kalem olması gerekli. Eğer farklı önerileriniz varsa önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

Huawei güncelleme desteği açısından nasıl? S10FE alacaktım ama 1 haftada 2k zamlandı neredeyse.

Bende sizin gibi aradaydım ambargo yüzünden Huawei eledim. Samsung’u S penden dolayı çok istiyordum fakat uzun vadede ekran lekelenmesi ve ısınma sorunu olacağından v9 tercih ettim hocam.

Bende sizin gibi aradaydım ambargo yüzünden Huawei eledim. Samsung'u S Pen'den dolayı çok istiyordum fakat uzun vadede ekran lekelenmesi ve ısınma sorunu olacağından V9 tercih ettim hocam.

Hocam kalem gecikmesi nasıl? Aşırı belli bir gecikme var mı? Şarj durumu ve yazılım(arayüz, ekosistem) sizin gözlemlerinizce nasıl?

Hocam S Pen'den dolayı bende Samsung düşünüyorum ama V9 da sağlam duruyor kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa memnun olurum.

Bende sizin gibi aradaydım ambargo yüzünden Huawei eledim. Samsung'u S Pen'den dolayı çok istiyordum fakat uzun vadede ekran lekelenmesi ve ısınma sorunu olacağından V9 tercih ettim hocam.

Hocam S Pen'den ve not uygulaması yüzünden Samsung daha cazip geliyor ama Honor da kağıt üzerinde daha sağlam duruyor kalem not uygulaması arayüz yazılım uygulamalar çöküyor falan denmişti birkaç yerde tecrübeleriniz nasıl tablet hakkında olumlu olumsuz.

Kalem hissiyatını S Pen'le kıyaslama şansınız oldu mu?

Huawei güncelleme desteği açısından nasıl? S10FE alacaktım ama 1 haftada 2K zamlandı neredeyse.

Bende o yüzden diğer seçeneklere yöneldim hocam.

Google uygulamalarının olmayışı arada bırakıyor insanı 3.parti uygulamalarla yükleyincede sürekli çökme gibi durumlarla karşılaşılabiliyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…