Honor Pad V9 vs Huawei MatePad 11.5 vs S10 FE

@Arost üniversitede ne konuda sorun yaratabilir ki?

Biraz gereksiz bir endişe gibi geldi bana açıkçası.

Hocam Google uygulamalarını kullanırken sorun yaratmasını istemem açıkçası Drive, mail, vb. Bazı konularda Chrome'nin bile düzgün çalışmadı söylenmişti TR de elektronik aletlerde kolay ulaşılabilir şeyler değil bence garanti olsun gözüyle bakıyorum bilmiyorum çok mu garanticiyim ama.

@Arost Samsung alıp geçebilirsiniz madem bu kadar tedirginseniz. Yıllardır işin içindeler. En güvenli liman o sizin için açıkçası.

Haklısınız hocam en başından beri Samsung var aklımda ancak Honor'un telefonlarını beğendiğim için ve kağıt üzerinde de sağlam durduğu için kullanan arkadaşların görüşlerini almak istedim Honor kullanan arkadaş geri dönüş yaptıktan sonra kararımı vereceğim gibi duruyor.

Nededn huawei hocam? Google özelliklerinin olmaması bence büyük bir dezavantaj, hani googleyi sevdiğimden değil ama huaweinin kendi bloatwarei daha fazla oalcağından özellikle düzün birşey kullanmak istersen performasn problemi olcağından endişleniyorum. ayrıca Eski/tuşlu telefon konusunda yardıma ihtiyacım var dm atabilir misiniz bana?

@Acrobatic_Train1007 Kendim de Huawei kullanıyorum. Açıkçası içinde yüklü gelip de silinmeyen programlar tamamen temel şeyler. Bloatware diyemem. Samsung tarafında bloatware oranı daha fazla bana kalırsa.

Zaten bu güne kadar Google desteği olan telefonlarımda bile GMS'i elimle devre dışı bırakan biri olduğum için de umrunda değil açıkçası Google servislerinin yüklü olup olmaması. Zaten yüklü olanlarda bile kullanmıyorum.

Tercih meselesi oluyor bundan sonrası.
Forumda DM yok ve atamam üzgünüm. Konu açarsanız ve etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım ama.🌸

Hocam ekran lekelenmesi ve ısınma sorununu biraz daha açıklar mısınız lütfen daha önce duymamıştım şimdiden teşekkürler.
Bende alışveriş sitelerinde görmüştüm. Cihaza yüklenildiğin ısınınıyor diyen kişiler vardı. Kendim kullanmadığım için doğrulayamam. Ekranı ise Tft olduğu içindi herhal o yüzden lekelenme yapabileceği yönünde söylemler var. Dediğim gibi kullanmadığım için doğrulayamam. İade edip Samsung mu alsam diye düşünüyorum.

Bende alışveriş sitelerinde görmüştüm. Cihaza yüklenildiğin ısınınıyor diyen kişiler vardı. Kendim kullanmadığım için doğrulayamam. Ekranı ise TFT olduğu içindi herhal o yüzden lekelenme yapabileceği yönünde söylemler var. Dediğim gibi kullanmadığım için doğrulayamam. İade edip Samsung mu alsam diye düşünüyorum.

Hocam sadece not tutacağımdan S Pen çok cazip geliyor 2 gün önce S9 FE 15k fiyatında satılıyordu ona yetişemedim ): 17k ya Samsung alacağım gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı