Honor Pad V9 vs S10FE

Vallahi aşırı memnunum ekran ses vs güzel IPad'in tek artısı oyunlarda daha rahat olur gibi.

Vallahi aşırı memnunum ekran ses vs güzel IPad'in tek artısı oyunlarda daha rahat olur gibi.
Ipad 11'in islemcisi ile honor pad v9'un islemcisini karsilastirinca ayni puani veriyor, performanslari benzer olur ram'leri de ayni:

Apple A16 Bionic vs MediaTek Dimensity 8350 : Aralarındaki fark nedir?

Kalem performansi nasil acaba? Ben magazada denedigimde kalem ucunun sertligi ve ekrana degince cikardigi ses harici begendim ama 15ms gecikme var diyor video tanitimlari. Siz gecikmeyi farkettiniz mi? Bir de normal kullanimda ısınma oluyor mu? Olacagini sanmiyorum ama sormak istedim. V9 ya da samsung s10 fe arasinda kaldim ama s10 isiniyor yavaşliyor deniyor. Bugun magazada da elime alinca epey sıcaktı.

Hayırlı olsun tekrar.

Oyunda bile bir ısınma hissetmedim kalem konusunda çok kullanmadım ama rahatsız edici bir gecikme yok sanırım. Bana kalırsa V9 bu fiyatlarda en iyi seçenek.

Oyunda bile bir ısınma hissetmedim kalem konusunda çok kullanmadım ama rahatsız edici bir gecikme yok sanırım. Bana kalırsa V9 bu fiyatlarda en iyi seçenek.
Merhaba. Bu tablet bende de var ve sol üst hoparlörün oradan cızırtı sesi geliyor. Servise göndermiştim, değişim yaptılar ve yeni gelen cihazda da var. Sizde de var mı bu cızırtı sesi?

Hocam tabletin not uygulaması nasıl ben çeviri yapmak için kullanicam da Samsung'u çok övüyorlar bu konu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…