bitmiyobxe
Decipat
- Makaleler
- 1
Son düzenleyen: Moderatör:
Birine hediye için alacağım, bir çocuk için alınır mı?Ekran olarak iddialı dursada bu yılda o işlemci ve 4 GB RAM ile kullanmak baya eziyette olabilir. RAM gene yeterli olur çoğu senaryoda ama işlemci çok kısa ömürlü.
Genede bu fiyata öğrenci indirimi ile de iyi iş görür, özellikle dizi/film.
PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorsa daha güçlü işlemcili bir model tercih ederseniz iyi olur ama YouTube filan izliyorsa anca ve oynadığı oyunlar hafifse yeterli olur bu cihaz.Birine hediye için alacağım, bir çocuk için alınır mı?
Bende yiğenime alacağım o kadar büyük oyunlar oynamıyor o yüzden bunu tercih ettim.Haziran'da film, dizi için aldım gayet memnunum. Hoparlörleri çok iyi (6 adet). Ekran yenileme 120Hz 2K. Bu yenileme hızında bu fiyata Samsung bulamazsınız. Ufaklıkta bir sürü oyun yükledi oynuyor arada (Roblox oynağını gördüm). Xbox konsola bağlanıp akıcı bir şekilde oyun da oynuyor. +3GB RAM Turbo gerçekten işe yarıyor. Bence parasının hakını fazlasıyla veren bir tablet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.