Elektronik Honor Pad X9 4 GB 128 GB Wi-Fi 11.5" Uzay Gri Tablet 4749 TL

Vallahi beni de cezbeden Hz değeri oldu ama evet 4 GB RAM oyun oynarken film falan izlerken kasma yapacaksa boşa para vermiş oluruz.
Bildiğim kadarıyla ekranı çok iyi 2K, HZ'si iyi aynen. Bir de sesinin iyi olduğunu hatırlıyorum. Ben kullanmadım incelemelerinde öyle hatırlıyorum ve tam medya amaçlı kullanıma çok uygun diyorlardı. 4 GB bile olsa netflix, youtube VS. kasması mümkün değil.

Ama oyun diyorsan iş değişir. Zaten bu fiyata da her şeyi yapması mümkün değil. Belli seviyelerde oynatır da ağır oyunlarda ne yapar bilemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 


Teknosa ve Vatan'da da aynı fiyat.
Canlı yayın vs açmak için ideal mı sıkıntı çıkarır mı?
 
TFT ekran var hiç yaklaşmayı tercih etmem, Honor Pad X9 review
IPS LCD diye biliyordum. Dediğin gibi burada TFT yazılmış. TFT LCD IPS :)

İnceleme videoları her ne akdar reklam odaklı olsa da ekranının kötü olacağını düşünmüyorum. Alan arkadaşlar gelince yorum yaparsa iyi olur.

Screenshot_3.jpg


Kendi sitesinde şöyle yazmışlar.

Screenshot_4.jpg


TFT'ye Giriş​

Bir TFT ekran normalde TN tipi LCD teknolojisi. TFT LCD'ler ayrıca kategorik olarak aktif matris LCD'ler olarak adlandırılır. Bu LCD'lerin diğer pikselleri kullanırken bazı pikselleri tutabileceğini söyler. Bu nedenle, LCD, çalışması için (aslında iki elektrot arasındaki sıvı kristal moleküllerin bükülmesini sağlamak için) çok az miktarda enerji kullanacaktır.

TFT LCD'lerde kapasitörler ve transistörler bulunur. Bunlar, TFT ekranlı monitörün çalışması bitmeden çok az miktarda enerji kullanarak çalışmasını sağlamada kilit rol oynayan iki unsurdur.

Normalde TFT LCD paneller veya TFT ekranlar diyoruz, TN (Twisted Nematic) Tipi TFT ekranlar veya TN paneller veya TN ekran teknolojisi demek istiyoruz. TFT, aktif matris LCD'lerdir, bir tür LCD teknolojisidir.

TFT, TN ekranlardan daha geniş görüş açılarına ve daha iyi kontrast oranına sahiptir. TFT ekran teknolojileri, bilgisayar monitörleri, dizüstü bilgisayarlar, tıbbi monitörler, endüstriyel monitörler, ATM, satış noktaları vb. için yaygın olarak kullanılmaktadır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı