Honor Pad X9A alınır mı?

thelordreturn

Hectopat
Daha fazla  
10.000 TL altında bu tableti uygun buldum. Evde günlük kullanım için kullanacağım. Video, müzik, maç, film ve dizi izleyeceğim. Android 15 ile geliyor olmasını da beğendim. Kullandığım elektronik cihazların güncel olmasını tercih ediyorum. 2 aylık bir cihaz olduğu için Türkçe inceleme bulamadım. Sonuç olarak bu tableti günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

10.000 TL altında bu tableti uygun buldum. Evde günlük kullanım için kullanacağım. Video, müzik, maç, film ve dizi izleyeceğim. Android 15 ile geliyor olmasını da beğendim. Kullandığım elektronik cihazların güncel olmasını tercih ediyorum. 2 aylık bir cihaz olduğu için Türkçe inceleme bulamadım. Sonuç olarak bu tableti günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Gündelik kullanım için yeterli ama benzer fiyata daha iyi alternatifleri mevcut ama Android 15 ile gelmiyorlar.

Son düzenleme:
S9FE, Honor Pad 9, biraz daha çıkabilirseniz MatePad 11,5 veya iPad 9.nesilde bakılabilir, bu tabletlerin hepsi işinizi fazlasıyla görür, S9FEnin TFT olmasına aldanmayın kaliteli bir TFT ekrana sahip.

Öğrenci indirimi varmış. Çocuklar için alacağım. Sanırım 9500 üstü olmuyormuş. Bu X9a ise bu duruma giriyormuş. Bu öğrenci indirimi ile hangi tablet alınabilir? Lenovo M11 var mesela.

Öğrenci indirimi varmış. Çocuklar için alacağım. Sanırım 9500 üstü olmuyormuş. Bu X9a ise bu duruma giriyormuş. Bu öğrenci indirimi ile hangi tablet alınabilir? Lenovo M11 var mesela.

MatePad 11,5 bakabilirsiniz, X9a da işinizi görecektir. Google hizmetleri çok önemli değilse MatePad daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı