0nlyHan
Picopat
İyi günler, sizce bu tablet üniversite hazırlanma için veya günlük kullanım için nasıl? Bu fiyat bandında siz neler önerebilirsiniz? Uzun ömürlü ve kaliteli olması benim için önemli.
İyi günler, sizce bu tablet üniversite hazırlanma için veya günlük kullanım için nasıl? Bu fiyat bandında siz neler önerebilirsiniz? Uzun ömürlü ve kaliteli olması benim için önemli.
Şöyle söyleyeyim babam alacağı için net bir bütçe yok fakat sayı verecek olursam 14k 15k max olur.Uzun ömür ve kalite önceliğimiz diyorsak, Apple veya Samsung, bütçe en fazla ne kadar acaba ?
Hocam bunun ekranı baya kötü gibi birde piksel yoğunluğu baya düşük geldi ama fiyat olarak çok iyi.![]()
Samsung Galaxy Tab A11+ Tablet (8 GB / 256 GB)
Samsung Galaxy Tab A11+ Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bende beğendim bunu hocam teşekkürler.O zaman Samsung S10 FE 8/128 diyelim mi ? Hayırlı olsun.
Teşekkürler, inceleyeceğim hocam.Alabilirseniz Xiaomi Pad 6 alın bende 5 var 2-3 yıldır harika götürüyor bır sıkıntı çılarmadı bir pil sıkıntsı oda Xiaomi'lerde oluyor 1 yila belki bir batarya degstirirm.
Hocam bunun ekranı bayağı kötü gibi bir de piksel yoğunluğu bayağı düşük geldi ama fiyat olarak çok iyi.
Bende beğendim bunu hocam teşekkürler.
Teşekkürler, inceleyeceğim hocam.
Öyle bir imkanım yok hocam, SIM zaten kullanmayacağım.Getiretebilirseniz yurt dışından getirin genelinde SIM özelliği yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.