Honor Play alınır mı?

Daha fazla  
Honor Play almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Ben fotoğraf çekmeyi severim ama abartılı değil. Mobilde Arena of Valor ve Pubg Mobile oynuyorum. Bu telefon bana yeterli midir? Birde daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olumsuz olarak sadece kamerayı söylebilirim. Karanlık ortamlarda iyi çekmiyor. Onun dışında gündelik fotoğraf çekerken gayet yeterli. Ama bir P20 Pro veya Iphone kamerası kadar iyi değil. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Bunu dışında telefon çok yeni olduğu için kılıf, cam vs taktırmak isterseniz henüz yok TR piyasasında. Yakında geleceğini söyledi bir satıcı. Bakalım bekliyoruz.
Olumlu olarak batarya performansı çok iyi, çok yoğun kullanımda bile çok rahat yetiyor. Genel olarak hiçbir programda, oyunda vs takılma yaşamadım. Genel performans olarak çok memnunum. Bunların dışında malzeme kalitesi gerçekten iyi. Açıkcası bir an bile pişmanlık duymadım bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum hala.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim için faydalı bir yönlendirme oldu.
Üstadım, cihazda herhangi bir deformasyon ve çizilme sorunu yaşadın mı? S
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim için faydalı bir yönlendirme oldu.
Üstadım, cihazda herhangi bir deformasyon ve çizilme sorunu yaşadın mı? Son durum nedir?
Bu forum sayfası neden bu kadar karışık.

Son düzenleme:
Olumsuz olarak sadece kamerayı söylebilirim. Karanlık ortamlarda iyi çekmiyor. Onun dışında gündelik fotoğraf çekerken gayet yeterli. Ama bir P20 Pro veya Iphone kamerası kadar iyi değil. Fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum. Bunu dışında telefon çok yeni olduğu için kılıf, cam vs taktırmak isterseniz henüz yok TR piyasasında. Yakında geleceğini söyledi bir satıcı. Bakalım bekliyoruz.
Olumlu olarak batarya performansı çok iyi, çok yoğun kullanımda bile çok rahat yetiyor. Genel olarak hiçbir programda, oyunda vs takılma yaşamadım. Genel performans olarak çok memnunum. Bunların dışında malzeme kalitesi gerçekten iyi. Açıkçası bir an bile pişmanlık duymadım bu fiyata alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum hala.
Ben de almayı düşünüyorum fakat aklımda bir soru var o da şu: ''Bu telefon uzun kullanımda işlemcisi herhangi bir sorun çıkarır mı?''. Tabii herkesin bildiği gibi Kirin 970 performans konusunda Snapdragon 845'i oldukça geçiyor. Fakat bu kirin işlemcilerde zaman geçtikçe ne kadar performans düşüşü gerçekleşiyor. Tabii bunu da şimdiden tahmin etmek zor gibi görünüyor. Bu konuyu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı