Honor Türkiye Hacklendi

Honor Türkiye resmi Instagram hesabı an itibari ile hacklendi. "En iyi telefon Samsung" yazısı ile beraber Samsung'un resmi paylaşıldı. Ayrıca hikaye kısmından da yine Samsung hakkında espri tarzında yazılar paylaşılmakta.

Honor Türkiye temsilcilerinin güvenliğine bu kadar önem vermemesi de bir hayli düşündürücü.

370750

Bu derecedeki bir şirket için gülünç bir şey fake script ve ya sosyal mühendislik yapmışlardır brute force ile kırılabilicek bir şifre kullanmıyorlardır umarım ama bu arkadaşların başı belaya girecek.

En sinir olduğum olay ağır küfür edicem ban yiycem (ailesine yazık olmuş) bu adamlar internette bir kaç araştırma yapıyolar 2 3 tane şey buluyolar hemen birini hackliyim geçen hesabım çalındı ben bile tazminat davası acabilip donuna kadar alıyorum nasıl bir yürektir anlamadım cok büyük hata yapmış honor markasının hesabını çalıyosun e bu kadar eminsin ve korkmuyosun yararlı bir şey yap ne diyim annesine babasına yazık olacak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı