Honor X9a Bootloader kilidi programla açılabilir mi?

Patrick_Yıldız

Hectopat
Makaleler
11
Yer
Ankara Türkiye
Cihazın 2018'den sonra piyasaya sunulduğu ve işlemcisi Kirin olduğu için imkansız. Aslında imkansız değil. Ücretli bir programla Bootloader açılabilir ama o cihaz için Custom ROM olacağını hiç sanmıyorum. Anca Magisk atarsın.

Hocam Honor X9A'nın bahsettiğin program ile bootleader kilidini açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı indirip destek listesine bakacağım ama işlemci Snapdragon olduğu için dediğim programı kullanmadan bl açmak mümkündü galiba.
Yöntemi varsa iyi olur root atmak istiyorum da cihazın rom dosyası da yok piyasada :D
Boot imaj ile root atacaktım onu da yapamam gibi gerçi cihazın yedeğini bir şekilde alabilirsem oradan imaj dosyası varsa bakarım.

Program ikisini de desteklemiyor.

Yöntemi varsa iyi olur root atmak istiyorum da cihazın ROM dosyası da yok piyasada :D
Boot imaj ile root atacaktım onu da yapamam gibi gerçi cihazın yedeğini bir şekilde alabilirsem oradan imaj dosyası varsa bakarım.

Yöntemini bilmiyorum.

Gereksiz sistem uygulamalarını en azından ADB ile sistemden kaldırabilirsiniz, en azından RAM'e binen yük azalır. Ama bu işlem cihaz hafızasında yer açmaz.
Aslında Cihaz RAM yönetimi konusunda gördüğüm en iyi arayüze sahip desem yalan olmaz. Samsung ve xiaomi den baya başarılı da gereksiz servisler var benim için onları kaldırırdım root atabilseydim aslında derdim magiks modülleriydi ama yapacak bisey yok zaten bir kaç ay sonra erteletip durduğum askerlik görevimi yerine getireceğim, kardeşimin de telefonu baya eski ona bunu bırakıp geldiğimde Xiaomi' ye geçebilirim cihaz aslında çok güzel ama özgürlüğümün kısıtlanmasını istemem honor ile yollarımı erken ayıracağım gibi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı