- Makaleler
- 3
Evet, çok farkediyor ama uygulamalarda, arayüzde falan gezerken kaymak gibi hissettiriyor.120 hz kullandıktan sonra standartlar çok yükseliyor![]()
Evet, çok farkediyor ama uygulamalarda, arayüzde falan gezerken kaymak gibi hissettiriyor.120 hz kullandıktan sonra standartlar çok yükseliyor![]()
60 Hz çekilecek çile değil bence. 120'de kullanayım yarım saat 1 saat daha az gitsin daha iyi. Tabii acil durumlarda 60 Hz faydalı olabilir pil ömrü için ama günlük kullanım için tavsiye etmem.
Android 13 batarya performansında düşme varda bahsettiğin kadar değil.
Android 12 de 12 saat civarı ekran süresi alıyorken Android 13 ile 9-10 saat cuvarı yani 2-3 saat civarı ekran süresinde kayıp var da bu telefona özel bir şey değil Android 13 alan neredeyse her markanın cihazlarında var önceki cihazım Redmi Note 11s di onda bayağı bir şarj süresinde düşme vardı.
Şu an Honor X9a kullanıyorum bahsettiğin gibi hızlı şarj bitme olayı yok 2-3 saatlik performans kaybı var ama sendeki normal gözükmüyor garantiye yolla istersen. Cihazı alanlarında zaten en çok memnun olduğu şey batarya performansı.
120Hz de kullanıyorum, dizi falan izliyorum akıllı saatin bağlantısı sürekli aktif falan yine bir günde bitmiyor sadece Android 12 de 12-13 saat civarı ekran süresi alıyorken şu an 9-10 saat civarı alıyorum yine de bir günü rahatlıkla çıkartıyor.
Android 13 batarya performansında düşme varda bahsettiğin kadar değil.
Android 12 de 12 saat civarı ekran süresi alıyorken Android 13 ile 9-10 saat cuvarı yani 2-3 saat civarı ekran süresinde kayıp var da bu telefona özel bir şey değil Android 13 alan neredeyse her markanın cihazlarında var önceki cihazım Redmi Note 11s di onda bayağı bir şarj süresinde düşme vardı.
Şu an Honor X9a kullanıyorum bahsettiğin gibi hızlı şarj bitme olayı yok 2-3 saatlik performans kaybı var ama sendeki normal gözükmüyor garantiye yolla istersen. Cihazı alanlarında zaten en çok memnun olduğu şey batarya performansı.
120Hz de kullanıyorum, dizi falan izliyorum akıllı saatin bağlantısı sürekli aktif falan yine bir günde bitmiyor sadece Android 12 de 12-13 saat civarı ekran süresi alıyorken şu an 9-10 saat civarı alıyorum yine de bir günü rahatlıkla çıkartıyor.
Ben oyun oynadığımda falan 1-2 saat, 5-6 saat ekran süresi alıyorum.
Beyazımsı bir rengi vardı 1K fazla verip son kalan o rengini almıştım daha güzel diye. Pişman oldum aldığıma.
Sende ki donanımsal sorun gibi değişim talebi vs. isteyin.
Yalan borcum yok bugün 9 saatlik ekran süresi ile %68 şarjım azalmış.
Eki Görüntüle 2064809
6 saat ekran sürem var sarjım %9 şu an yarım saat- 1 saat once 12y di kullanmamama ragmen böyle sarjı azalıyor surekli. Pişman oldum aldığıma.
Yani gün içinde cok kullansam bir günü çıkaramayacak bugün Full evde PC basındaydım. Kullansam yetmeyecek bir gün.
Sorun var gibi görünüyor normal değil.
İletişime geçip servise göndermeni öneririm.
Destekle iletişime geçmiştim onlarda servise yollamamı önerdiler. Ondan önce güncellemeleride bekleyebilirsiniz dediler bakalım 2-3 hafta içinde bir değişiklik olmazsa servise yollayacağım yapacak bir şey yok. Benim aldığım renkte son 1 stok kalmıştı onu da ben aldım içimde kurt düştü nedense acaba 2. el mi bataryası mı söküldü falan diye ama hiç öyle bir açılma izine rastlamadım. Garantiyide sorguladığımda aldığım tarihte baslamıstı ve 2 yılı vardı.
Dostum inan hiç bilmiyorum kusurlu ürünlerde bazen müşterilerin eline denk gelebiliyor.
Örneğin geçen Samsung A34 için bir konu görmüştüm gün ışığında telefonun parmak izi okuyucusu ekranda gözüküyor servise göndermişti gibi bu cihaza da bakarsan bir çok kişi alıp çok olumlu yorumlar yazmışlar ama dediğim gibi sorunlu ürünler bazen kullanıcılara denk gelebiliyor yada yazılımsal bir şeyde olabilir bug vs. Birdaha ki güncelleme ocak-şuabt arasında gelecek olması lazım 3 ayda bir güncelleme yolluyorlar en son ekimde gelmişti şimdi Ocak da gelecek olması lazm 2-3 hafta bekleyebilirsin yada clear data şeklinde bir sıfırlama yapmayı dene istersen Recovery üzerinden bu mevcut sürümün ilk haline getirip tüm dataları siler fabrika ayarlarını sıfırlayınca tam aslında format olmuyor diyeyim kısaca şuradan bakabilirsin yine 2-3 haftaya güncelleme gelebilir tekrardan onu da bekleyebilirsin.
Tam olarak sorunu bilmiyorum da Android 13' ün yapısı diğer Android sürümlerinden farklı bu yüzden bir çok eski program vs. çalışmıyor Android 13 de bilmiyorum bir bug' dan falan da kaynaklanıyor olabilir sorunun clear data yap bir dene istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.