Hoodie Tavsiyesi

Travis

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2018
Mesajlar
1.602
Makaleler
2
Çözümler
7
Selamlar, kendime yeni bir hoodie alacağım. Aklımda 2 tane var fakat bütçem maalesef 1 tanesine yetiyor. :) Arkadaşlarıma sordum, cevaplar yarı yarıya diyebilirim. Benimde aklıma burada konu açmak geldi. :) Sizce hangini almalıyım?

373261
373262


Teşekkürler :)
 
Hocam kişisel tercih bu. İnsanlar ne dese ona göre mi giyineceksin? Gir bir mağazaya/siteye. Hangisini beğeniyorsan onu al.
Yahu şöyle cevaplar veren çıkmasa olmayacak... Belli ki adam karar verememiş tavsiye istemiş buradaki insanlardan. Niye hemen böyle kaba ve sert bir bakış açısında "İnsanlar ne dese ona göre mi giyineceksin?" diye gereksiz yere algı yapma peşindesiniz ki?

Bu arada birincisi daha hoş bence.
 
@Kuty o zaman numaramı vereyim bakkaldan hangi ekmeği alacağına da ben karar vereyim. Bir insanın öz iradesi olması kötü bir şey mi? Sürekli başakları bunu beğeniyor diye mi yapsın? Eşine, dostuna sorsa eyvallah da buraya sormanın hiçbir anlamı yok.
"Sürekli başakları bunu beğeniyor diye mi yapsın?" Bu kanıya nerden vardın acaba? Her insan bazen karamsarlığa düşüp eşine, dostuna, yakınına vs birisinden fikir almak ister. Bu anormal bir durum değil ki. Sen de kendince beğendiğin varsa belirtip geçebilirdin yani böyle deyince eline ne geçti güzel kardeşim. Konuyu dağıtmayalım daha fazla. Eğer senin de beğendiğin varsa belirt, kapansın muhabbet.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı