Masaüstü bilgisayarımda kullanabileceğim, subwoofer vs. gibi büyük parçaları olmayan, tercihen 2'li hoparlör seti ne önerirsiniz? Ufak ve kaliteli olsun istiyorum.
Hadron markası iyi bir marka değil o yüzden dislike attım. Sizin dislike atma sebebiz nedir? Ben dislike attım diye mi?Neyi beğenmediniz ortada bütçe yok önerdim sadece dislike atıyorsunuz.
Doğru ama sadece bir öneri bu.Neyi beğenmediniz ortada bütçe yok önerdim sadece dislike atıyorsunuz.
Hadron markası iyi bir marka değil o yüzden dislike attım. Sizin dislike atma sebebiz nedir? Ben dislike attım diye mi?
Çocuk gibi davranmaya gerek yok. Ben iyi bir ürün önermek istedim. Hadron'u 3 senedir kullanıyor olabilirsiniz ama iyi bir marka olduğunu göstermiyor bu.
Bütçe kısıtlıysa tercih edilebilir belki, belki daha iyi bir model bulunabilir ama ben olabilecek minimum fiyata en iyi ürünü önermeye çalıştım.
Eğer o kadar verilemezse başka bir üründe önerebilirim.
Doğru ama sadece bir öneri bu.
Anladım hocam zaten.Ben iyidir süperdir falan mı dedim hocam bir okuyun dediğimi sadece alternatif olarak önerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.