Hoparlör ve kulaklık arasında geçiş yapmak

Arkadaşlar PC de değişik bir cızırtı sesi geliyordu çoğu kişi Realtek'i yükle dedi yükledim fakat şimdi de kulaklık ve hoparlör arasında geçiş yapmak için jakı çıkarıp takmam gerekiyor. Odasında ses sistemi olanlar anlar o jak çıkınca çok kötü bir ses gelir o sesi çekmek istemiyorum bunu nasıl eski haline döndürebilirim?

Ses Ayarlarını Aç - Ses Denetim Masası - Kayıttan yürüt
Habörler Ve Kulaklıgı Görüyor Olucak Birini Devredışı Bırakıp Kullanacagını Etkinleştiriceksin.

Kulaklık Ayrı Bir Şekilde gözüküyor Bizim Sistemlerde Driverinizi Güncelleyin Dilerseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tam Olarak Anlatmak İstedigim Bu

Realtek Audio Console'da şu ayarı değiştirmeyi deneyin. Bu şekilde sağ altta hoparlör simgesine tıklayarak farklı aygıta geçiş yapabilirsin.

Eki Görüntüle 1636692

Eki Görüntüle 1636694

Öyle gözükmüyor jak ı takınca Realtek açılıyor jak takıldı die kulaklık olarak algılıyor fakat kayıttan yürütme aygıtlarında sadece hoparlör gözüküyor.

Öyle gözükmüyor jak ı takınca Realtek açılıyor jak takıldı die kulaklık olarak algılıyor fakat kayıttan yürütme aygıtlarında sadece hoparlör gözüküyor.

Mesela şu anda ikisi de takılı.

Realtekden Şüpheleniyor iseniz sizde Program ekle veya kaldırdan deneyebilirsiniz Çözüm Bulmanız Dilegiyle Başıma Hiç Gelmedi 2 si Ayrı Ayrı Gözüküyor Bende Driverların Güncelse Tuaf bir sorun.

Realtekide bi kaldırın derim hocam kendi driverları ile deneyin sorununuz çözülebilir.

Rica Ederim Realtekden Şüphelendim Söyledim Zaten ama dedigim gibi direk sil demek yapıcı 1 davranış olmadıgı için sizde şüphe uyandırmak istedim güle güle kullanın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…