Hoparlörde patlama sesi oluyor

Hocalarim sorunun videosunu altta koydum ne yaparsam çözemedim. Sinirden bilgisayarı kırmak üzereyim. Her türlü medyadan çalan seste patlamalar oluyor. Yenile yaptığımda ya da donanim degisikliklerini taraya bastığımda daha net anlasiliyor bu saçma olay.

Denedigim çözümler; anakart değiştirmek, hoparlör değiştirmek, RAM değiştirmek, Onboard'dan çalıştırmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kankam aynısını daha 1 hafta önce yaşadım. Stüdyo ses kartımı bağlayıp kullanırken sürekli ara ara cızırtı bip sesi geliyordu ne denediysem olmadı en son lazım olanları yedekleyip format attım şu an problemim yok. Nasıl oldu aklım almadı fakat sanıyorum Windows ile alakalı.

Kankam aynısını daha 1 hafta önce yaşadım. Stüdyo ses kartımı bağlayıp kullanırken sürekli ara ara cızırtı bip sesi geliyordu ne denediysem olmadı en son lazım olanları yedekleyip format attım şu an problemim yok. Nasıl oldu aklım almadı fakat sanıyorum Windows ile alakalı.
Defalarca format attım maalesef çözüme ulaşamadım.

Kankam beynim durdu videonu loopa alınca. Donanım değişikliklerini tara dedikten sonra böyle takılmasının sebebi sürücüsünden dolayıdır diye düşündüm. Farklı bir cihazda deneme şansın oldu mu hoparlörleri? Mesela kulaklık falan taktığında da aynı mı?

Kankam beynim durdu videonu loopa alınca. Donanım değişikliklerini tara dedikten sonra böyle takılmasının sebebi sürücüsünden dolayıdır diye düşündüm. Farklı bir cihazda deneme şansın oldu mu hoparlörleri? Mesela kulaklık falan taktığında da aynı mı?
Evet laptopta denedim hoparlörü sorunsuz, kulaklık ile denedim hala aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı