Çözüldü Hoparlörden gelen ses ciddi derecede azaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Yeni hoparlör aldım, Vatan Bilgisayar'dan ilk birkaç gün çok güzel çalışıyordu sonra bir gün uyudum. Uyandım sabah açtım PC'yi taktım hoparlörü ses yarı yarıya azalmış. Hiçbir fiziksel darbe vs bir şey de almadı. Gittim vatana adam taktı eskisi gibi bangır bangır çalıştı fakat benim PC de ses çok az ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu yok bundan dolayı olabilir. Nereden indirebilirim bunu?
Öncelikle bir sorum var. Ses karıştırıcısında sorun var mı? Yani seslerin hepsi yüksekte mi?

Şöyle bir video buldum. Size yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra olarak bir ekolayzır uygulaması isterseniz bunları öneririm:

Bir de bulabilirseniz Dolby Digital Plus uygulamasını öneririm. Nereden bulduğumu hatırlamıyorum, bilgisayarımda duruyordu. :D
Öncelikle bir sorum var. Ses karıştırıcısında sorun var mı? Yani seslerin hepsi yüksekte mi?

Şöyle bir video buldum. Size yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekstra olarak bir ekolayzır uygulaması isterseniz bunları öneririm:

Bir de bulabilirseniz Dolby Digital Plus uygulamasını öneririm. Nereden bulduğumu hatırlamıyorum, bilgisayarımda duruyordu. :D

Ses karıştırıcısında bir sorun yok.
Attığınız videoyu izleyeceğim
Yazdığınız fxsound`u denemiştim birşey olmamıştı tekrar deneyeyim.
Uğraşlarınız için şimdiden teşekkür ederim hepinize.

aynı sorun bende de mevcut çözümdeki video silinmiş nasıl yapabilirim? Hoparlöre herhangi bir hasar gelmedi. Durduk yere söküp taktığımda ses azaldı. Çok az ses geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı