Hoparlöre led bağlama

@Silinen üye Hoparlöre zarar vermeden kaç adet bağlayabilirim ?
@Alpha_Tilki Hocam subwoofer'ın özelliği belli ona bakarak kaç metre alıyım ?

Özelliği belli şu kadar led yeter diyemem çünkü ben sadece 1+1 sistemde kullanıyorum 2 metre sorun olmuyor sadece ledler biraz daha az yanıyor bas vurdukça benim 1+1 sistem toplamda 4W seninkiler daha güçlü olduğundan 3-5 metre rahat kullanabilirsin ama çalıştırmak için sadece led alıp bağlamak yeterli olmaz .
@Silinen üye arkadaşımızla beraber biz devresini oluşturduk sorunsuz kullanıyoruz onda da 2+1 logitech marka sistem var.
Öncelikle malzemeler :
1 adet TIP31 Transistör
2 adet stereo jak erkek
1 adet uygun gerilim ve voltajda adaptör
1 adet 2 giriş 1 çıkış jak

Unuttuğum malzeme varsa @Silinen üye eklersin .

Bende 12v lık güç kaynağı mevcut. music led box çıkışını güç kaynağına vercem kaç adet led alıyım ?

Adet değil şerit led kullan . Normal led alırsan tanesi ortalama 200mA akım çeker . Zevkine göre 1-2 metre şerit led al piyasada silikonsuz 5TL civarı .

Bende 12v lık güç kaynağı mevcut. music led box çıkışını güç kaynağına vercem kaç adet led alıyım ?

Umarım adaptörün akımı yeter.

O devrede led bağlanan yere şerit ledin + ve - yi bağla güç kaynağınıda bağlayınca devre tamam ama 2 jak giriş 1 jak çıkış elemanda lazım olucak devreti ses sistemine bağlaman için.

Aynen subwoofer'a bağlamıcam. Music led box'da 4 adet led için okadar uğraşmaya değmez bence. Şuanlik hayal gibi oldu ses'e duyarlı led yapma

Hoparlorunu bağlamadan sese duyarlı olarak yanıp sonmesini veya renk değiştirmesini sağlayan bir kutu vardı ondan alırsan işine yarıyacağını düşünüyorum.
Ürünü tam hatırlamıyorum ama sanırım buydu, sadece ledleri kutuya bağlıyorsun.
Music IR Controller for 5050 3528 RGB SMD LED Strip Lights Anode Black New | eBay

Videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle teşekkürler. Bu cihaz çok janjan'lı bişey bunun için 25k watt subwoofer alcanki heycan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…