Hoparlöre led bağlama

Beyler led box kullanıyorum ses kalitesinde düşme falan yok 1 sene oldu yani konu hakkında bilgiye sahip olmayanlar yorum yazmasın bence bende logitech marka 2+1 ses sistemi var led box ı bağladım ve ses kalitesinde düşme falan olmadı 1 senedir kullanıyorum.

@Alpha_Tilki Selamlar abicim bu konuda yardımına ihtiyacım var sese duyarlı led sistemi yapıcamda yardım edermisin elektronik öğrencisiyim logitech 2+1 ses sistemim var kendi odama tavana led döşeyeceğim ve sesin şiddetine göre yanıp sönmesini istiyorum yardımcı olur musun?

@Alpha_Tilki Selamlar abicim bu konuda yardımına ihtiyacım var sese duyarlı led sistemi yapıcamda yardım edermisin elektronik öğrencisiyim logitech 2+1 ses sistemim var kendi odama tavana led döşeyeceğim ve sesin şiddetine göre yanıp sönmesini istiyorum yardımcı olur musun?

Konuyla ilgilenen arkadaşlar bu konuma bakabilir. Tabi ki yardımcı olurum. Konuya bir göz at. Malzemeleri al beraber yaparız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı