Çözüldü Hoparlörü varsayılan ses aygıtı olarak ayarlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

algorithm

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB Ram
Intel i5-11300H
NVIDIA GeForce GTX 1650
Arkadaşlar, bilgisayarı her açtığımda resimdeki gördüğünüz gibi kulaklık her zaman açık ve varsayılan aygıt oluyor. Ama ben bunu kullanmak istemiyorum. Hoparlör kullanıyorum, bu yüzden her bilgisayar açışımda kulaklığı devre dışı bırakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü yok mu? Her zaman yapmaktan nasıl kurtulacağım?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 141
Çözüm
Hoparlörün sağına tıklayıp varsayılan yapabilirsiniz.

Zaten hep öyle yapıyorum. Hep yapmamak için sordum. Bilgisayar her açıldığında kulaklık varsayılana dönüyor.
Arkadaşlar driver indirmiştim ama panele erişemiyordum. Sildim tekrar yükledim ve ses paneline girdim ve oradan varsayılan aygıtı hoparlör yaptım. Bu şekilde çözdüm.
Arkadaşlar, bilgisayarı her açtığımda resimdeki gördüğünüz gibi kulaklık her zaman açık ve varsayılan aygıt oluyor. Ama ben bunu kullanmak istemiyorum. Hoparlör kullanıyorum, bu yüzden her bilgisayar açışımda kulaklığı devre dışı bırakmam gerekiyor. Bunun bir çözümü yok mu? Her zaman yapmaktan nasıl kurtulacağım?

Zaten hep öyle yapıyorum. Hep yapmamak için sordum. Bilgisayar her açıldığında kulaklık varsayılana dönüyor.
Arkadaşlar driver indirmiştim ama panele erişemiyordum. Sildim tekrar yükledim ve ses paneline girdim ve oradan varsayılan aygıtı hoparlör yaptım. Bu şekilde çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı