Horipad Pro Gamepad vs EasySMX-9101

sbrkya

Kilopat
Daha fazla  
1619288456309.png
1619288478479.png
1619288491778.png

Merhaba benim sorum bu iki Horipad arasında ne fark olduğu özellikle @Yener K. üstattan yorum bekliyorum. Sol taraftaki Shop4tr sitesinde 355,80₺ sağdaki yani namı diğer @Yener K. önerisi ise akalinmuzik sitesinde 430,50₺. EasySMX ise 262₺ aliexspresste gümrük vergisi ile 300 yakın olur sanırım. Hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:
Horipad kalitesi tartışılmaz. Orijinal Xbox One koluna 5 basar. EasySMX ise eski Monster Pusat Pro kolun tamamen aynısı. Alınabilir. Alttaki resimde olan Horipad Pro Xbox One kolu. Elimde 2 adet var. Üstteki ise 9.nesil için geldi. Dez avantajı kablolu olmaları. Microsoft lisansını bu şekilde vermiş.

Horipad kalitesi tartışılmaz. Orijinal Xbox One koluna 5 basar. EasySMX ise eski Monster Pusat Pro kolun tamamen aynısı. Alınabilir. Alttaki resimde olan Horipad Pro Xbox One kolu. Elimde 2 adet var. Üstteki ise 9.nesil için geldi. Dez avantajı kablolu olmaları. Microsoft lisansını bu şekilde vermiş.
Horipad kollar EasySMX'e nazaran üstünler onu anladım. Size bir kaç sorum daha olacak.

1- Diğer iki Horipad arasında ne gibi bi fark var ? Üstteki 9. nesil demişsiniz yani diğer kol 8. nesil muadili mi ? Share tuşu olmadığına göre öyle sanırım.
2- Kolların oynanış, ele oturuş vb. şeylerini açıklayabilir misiniz ? Hangisinin artısı veya eksisi ne birbirine göre ? 80 liralık fiyat farkına değecek midir ?

Son düzenleme:
PC için fark etmez. 8.nesil muadili olduğu doğru. Malzeme kalitesi olarak en kaliteli polikarbon kullanılmış. Ödüllü D-pad sahibi bir kol. Zaten çok eski bir marka. 30 yılı aşkın süredir bu işi yapıyor. İlk olarak Arcade oyun makinaları ile başladı. Aslen Japon markası. Elite kol alternatifi olarak gösteriliyor.

PC için fark etmez. 8.nesil muadili olduğu doğru. Malzeme kalitesi olarak en kaliteli polikarbon kullanılmış. Ödüllü D-pad sahibi bir kol. Zaten çok eski bir marka. 30 yılı aşkın süredir bu işi yapıyor. İlk olarak Arcade oyun makinaları ile başladı. Aslen Japon markası. Elite kol alternatifi olarak gösteriliyor.
Tavsiyeniz üzere gamepadi aldım ve gerçekten beğendim kullanımı güzel. Bir sorum olacak size bu gamepad için uyumlu bir koruyucu var mı ben bulamadım da.

Hayırlı olsun. Bakarım. Bulursam haber veririm. Analoglar PS ve Xbox kolu gibi aşınmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı