Logitech G29 alınır mı?

Hocam anlatılmaz yaşanır hissiyatı fiyatı da 16-17k civarında olacak sanırım.

Hocam sizi her konuya etiketliyoruz ama rahatsız olmuyorsunuz değil mi :D

İstanbuldaysanız gelbura mağazasına giderek deneyebilirsiniz hocam
Ne yazik ki İstanbul da olmamakla beraber uzağım hocam. Shifterı göremedim, nerden getirtebilirim?

Konunuzu okudum hocam ocağın 3. haftasına kadar bekleyebilirim. Ama size şunu sormak isterim hissiyatı nasıl ve fiyatı sizce ne olur? Sağlamsa zaten ömürlük elimde tutarım. (V10 Pro modeli için.)
Hocam ben daha önce DFGT, G29, Thrustmaster T248 bir kaç kez de T300 kullandım. Hissiyat olarak inanın ki çok fark var. Fark yok amaan hepsi direksiyon işte diyenler G29 ve üstünü kullanmayanlar. Uzun süre kullanayım oynadığımdan da keyif alayım diyorsanız tek seçenek Direct Drive.
V10 Pro modelini de forumdan bir çok arkadaş benim tavsiyemle aldı hala çok memnunuz teşekkür ederiz abi diyorlar. V10 Pro'nun tek eksiği pedalları. O da Simracing ile uğraşmayan birisi için yeterli.
Ben VD6 kullanıyorum. Bir sıkıntı olmazsa asla satmayı düşünüyorum evladiyelik bir ürün olmuş 😄 ETS'den dahi zevk alıyorum.

@roboxgamer333 G29 konularına etiketleyebilirsin de 5-6k lık direksiyon seti isteyenlere etiketlemene gerek yok oyuncak isteyen alsın onlara önerecek bir şeyim yok...

Son düzenleme:
Hocam ben daha önce DFGT, G29, Thrustmaster T248 bir kaç kez de T300 kullandım. Hissiyat olarak inanın ki çok fark var. Fark yok amaan hepsi direksiyon işte diyenler G29 ve üstünü kullanmayanlar. Uzun süre kullanayım oynadığımdan da keyif alayım diyorsanız tek seçenek Direct Drive.
V10 Pro modelini de forumdan bir çok arkadaş benim tavsiyemle aldı hala çok memnunuz teşekkür ederiz abi diyorlar. V10 Pro'nun tek eksiği pedalları. O da Simracing ile uğraşmayan birisi için yeterli.
Ben VD6 kullanıyorum. Bir sıkıntı olmazsa asla satmayı düşünüyorum evladiyelik bir ürün olmuş 😄 ETS'den dahi zevk alıyorum.

@roboxgamer333 G29 konularına etiketleyebilirsin de 5-6k lık direksiyon seti isteyenlere etiketlemene gerek yok oyuncak isteyen alsın onlara önerecek bir şeyim yok...
Peki hocam shifterı nerden bulabilirim?

Hocam ben daha önce DFGT, G29, Thrustmaster T248 birkaç kez de T300 kullandım. Hissiyat olarak inanın ki çok fark var. Fark yok amaan hepsi direksiyon işte diyenler G29 ve üstünü kullanmayanlar. Uzun süre kullanayım oynadığımdan da keyif alayım diyorsanız tek seçenek Direct Drive.
V10 Pro modelini de forumdan birçok arkadaş benim tavsiyemle aldı hala çok memnunuz teşekkür ederiz abi diyorlar. V10 Pro'nun tek eksiği pedalları. O da simracing ile uğraşmayan birisi için yeterli.

@roboxgamer333 G29 konularına etiketleyebilirsin de 5-6klık direksiyon seti isteyenlere etiketlemene gerek yok oyuncak isteyen alsın onlara önerecek bir şeyim yok...

Yok hocam önerebileceğimiz direksiyon bu bütçede yok zaten siz daha ikna edici konuşuyorsunuz ondan etiketliyorum :D

Peki hocam shifterı nereden bulabilirim?

Hocam en ucuz ve sağlam vites PXN A7 6+R H Vites Fiyat

Peki hocam shifterı nerden bulabilirim?
Hocam shifter aynı marka olmasına gerek yok. Herhangi bir marka shifterı doğrudan PC ye bağlayıp kullanabilirsiniz.

Örneğin.

PXN'in uygun fiyatlı A7 modeli de var ama stokta kalmamış. Bir arkadaş hepsini toplamış 😅

Yok hocam önerebileceğimiz direksiyon bu bütçede yok zaten siz daha ikna edici konuşuyorsunuz ondan etiketliyorum :D

Hocam en ucuz ve sağlam vites PXN A7 6+R H Vites Fiyat

Pardon hocam fiyatı artmış sanırım.

Hocam shifter aynı marka olmasına gerek yok. Herhangi bir marka shifterı doğrudan PC'ye bağlayıp kullanabilirsiniz.

Örneğin.

Pxn'in uygun fiyatlı A7 modeli de var ama stokta kalmamış. Bir arkadaş hepsini toplamış 😅

Hocam vitessiz kaldıkkk gemide var mıdır acaba :/

Hocam shifter aynı marka olmasına gerek yok. Herhangi bir marka shifterı doğrudan PC'ye bağlayıp kullanabilirsiniz.

Örneğin.

Pxn'in uygun fiyatlı A7 modeli de var ama stokta kalmamış. Bir arkadaş hepsini toplamış 😅

Peki hocam shifterı nereden bulabilirim?

Hocamın attığı vites kemik hissiyatlı hocam çok güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı