Horizon Forbidden West Complete Edition 6 Ekim'de PS5'e, 2024'de PC'ye geliyor

Arkadas daha once acmis konuyu. Benim actigim konuyu konu kirliligi olmamasi icin raporladim.

Ilk oyunu oynamak icin bir bahane cikmis oldu bana. Ne zamandir bir sebep ariyordum HZD'yi oynayabilmek icin.

Konu sahibi diyor bu konu daha önce açılmış. Siz diyorsunuz o daha önce açmıştı. Ben bu konuyu açarken kategoriye baktığım da bu habere dair konu yoktu. Birbirinizle kötü çelişiyorsunuz.
Bu konudan kısa süre evvel aynı veya benzeri başlığa sahip bir konuya yazdım ve mesajım gitti daha sonra. Çok büyük bir ihtimalle senden önce bu konu açıldı ve sonra kaldırıldı

Bu konudan kısa süre evvel aynı veya benzeri başlığa sahip bir konuya yazdım ve mesajım gitti daha sonra. Çok büyük bir ihtimalle senden önce bu konu açıldı ve sonra kaldırıldı

Konu amacından sapmaya başladı gibi geliyor.

Konu sahibi diyor bu konu daha önce açılmış. Siz diyorsunuz o daha önce açmıştı. Ben bu konuyu açarken kategoriye baktığım da bu habere dair konu yoktu. Birbirinizle kötü çelişiyorsunuz.
Konu sahibi kendi konusu silindiği için öyle dedi muhtemelen ben baktığımda diğer konu yaklaşık 3 dakika önce açılmıştı, ne çelişmesi ne anlatıyorsun, derdin ne?

Ben gördüğümde arkadaş daha önce yazmıştı o yüzden buraya böyle bir yorum atdım, senin konun daha önce açılsaydı oraya atardım, amacın ne senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…