Bence Days Gone da iyi oyundu. PC'de oynamıştım. Bitirememiştim ama sıkıcı da değildi bence.Kesinlikle değer, ben Sony'in Days Gone dışında kalitesiz exc oyun yaptırdığını görmedim, hepsi muazzam.
(Days Gone de fena değil ancak oynadığım diğer oyunlar arasında en klişe ve sıkıcı olanı Days Gone idi, motor sürmek dışında klasik zombi oyunu.)
Kesinlikle değer, ben Sony'in Days Gone dışında kalitesiz exc oyun yaptırdığını görmedim, hepsi muazzam.
(Days Gone de fena değil ancak oynadığım diğer oyunlar arasında en klişe ve sıkıcı olanı Days Gone idi, motor sürmek dışında klasik zombi oyunu.)
Kesinlikle değer, ben Sony'in Days Gone dışında kalitesiz exc oyun yaptırdığını görmedim, hepsi muazzam.
Çok sıktıydı ama günün sonunda bitirdim, zombileri öldürmek fln aslında keyif veriyor ama dediğim gibi sürekli aynı şeyi yapmak sıkmıştı.Hikayesini ben de beğenmedim ama mekanikleri fena değil. Oyun sana göre değilmiş demek ki.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.