Steam Horizon Zero Dawn alınır mı?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Steam'de kart kampanyasıyla 1069 TL'ye düşmüş. Horizon evrenini hiç deneyimlemedim. Oynayan arkadaşlar Horizon Zero Dawn alınır mı?

Steam'de kart kampanyasıyla 1069 TL'ye düşmüş. Horizon evrenini hiç deneyimlemedim. Oynayan arkadaşlar Horizon Zero Dawn alınır mı?

Keşke link biraksan direkt girip baksak.

Açık dunya seviyorsan alinabilir.

Benim en çok sevdiğim oyun olur kendileri. Horizon Zero Dawn muhteşem bir oyun. 1069 tl'ye bence değer. Kendi açımdan değerlendirdiğim için pek objektif değil ama bu yorum. Forbidden West'e göre çok çok iyi ilk oyun. Ama şöyle Npc'ler hakatten çok aşırı yapay. Mimik falan hak getire. Açık dünyaya odaklanıp oynamak lazım. Yan görevler sıkıcı. Hikaye Muazzam, Atmosfer Muazzam. İkinci oyunda grafik iyileşiyor ve Npc'ler mimikleri yapaylıktan biraz daha uzaklaşıyor. Tavsiyem alınması yönünde taktir sizin.

Keşke link biraksan direkt girip baksak.

Açık dunya seviyorsan alinabilir.

Steam horizon zero dawn yazabilirsin 30$ bu sıcak fırsat değil ki link bırakayım
Benim en çok sevdiğim oyun olur kendileri. Horizon Zero Dawn muhteşem bir oyun. 1069 tl'ye bence değer. Kendi açımdan değerlendirdiğim için pek objektif değil ama bu yorum. Forbidden West'e göre çok çok iyi ilk oyun. Ama şöyle Npc'ler hakatten çok aşırı yapay. Mimik falan hak getire. Açık dünyaya odaklanıp oynamak lazım. Yan görevler sıkıcı. Hikaye Muazzam, Atmosfer Muazzam. İkinci oyunda grafik iyileşiyor ve Npc'ler mimikleri yapaylıktan biraz daha uzaklaşıyor. Tavsiyem alınması yönünde taktir sizin.

Bilemedim 1 yıldır daha aşağısına düşmemiş oyun, ps da daha ucuza alabiliyorum indirimlerde onda da tr olmadığı için tercih etmiyorum

Steam horizon zero dawn yazabilirsin 30$ bu sıcak fırsat değil ki link bırakayım

Bilemedim 1 yıldır daha aşağısına düşmemiş oyun, ps da daha ucuza alabiliyorum indirimlerde onda da tr olmadığı için tercih etmiyorum
100 saatin taş. Forbidden West'te daha fazla. Kolay ve Normal de oynamak sıkabilir. Ama biraz daha zor ayarlarda oynarsan eğer bütün bölgeyi kullanarak savaşmak zorundasın. Oyunun hikayesi çok güzel. Ek paketle beraber yeni bir bölge de açılıyor.

İlk saatlerde merak uyandırıcı bir evren/hikaye sunsa da karakterler o kadar yapay, klişe tipler ki; tüm merakı alıp götürüyor. En azından benim tecrübem bu şekildeydi. 2025 Amerika'sında, çok medeni bir ortamdaymışız gibi konuşulması epey bayıyor. Hikayede bunun neden böyle olduğuna dair bir açıklama kısmen veriliyor ama deneyimi her şekilde kötü etkiliyor kanımca.

Oynanış tarafı ise ilk başlarda farklı gelse de kısa sürede tekrara biniyor çünkü mantık basit. Makineyi analiz et, doğru ok seçimini yap, 1-2 tuzak at, zayıf noktaları veya zırhı erit, bitti gitti. Yetenek ağacı da pek çeşitli sayılmaz. Kısa sürede elde kalıyor her şekilde.

Azımsanmayacak derecede Ubisoft stili yan görev kaynıyor oyun. Hatta zaman zaman ana hikaye görevleri bile yan içerik kalitesine düşebiliyor.

Oynanış süresi uzun ama katlanabilirseniz uzun. "Ubisoft formülünü seviyorum, bu oyunu da en az 40-50 saat oynarım" diyorsanız alınabilir ama uçuk bir beklentiyle girmeyin. 7-7,5/10 bir oyun beklentisi ile girin.

Ayrıca bu bir PlayStation first party oyunu olsa da bazı yerlerde prodüksiyon kalitesi kesinlikle first party oyun seviyesinde değil. Bir God of War, Spider-Man, Uncharted veya Last of Us kalitesi beklemeyin kesinlikle.

Muhtemelen bir daha oynamayacağım bir oyun olacağından oynayacağım zaman paylaşımlı şekilde hesap satın almak ve 1k üstüne biraz daha ekleyip başkabir oyun almak daha mantıklı olacak gibi

Grafikleri güzel ama zevkli bir oyun değil. Oyunu açınca öyle oynuyorsunuz, bir süre sonra da kapatıyorsunuz. İçinizden aman hadi gidip Horizon oynayayım diye bir istek gelmiyor. Forbidden West'in dünyası daha güzel ama bana göre karakterler ve hikaye çok daha sıkıcıydı. İki oyunu da ikinci kez oynamayı hiç istemedim, hatta bitirdiğimde oh be kurtuldum demiştim. Bence alınmaz o yüzden ama sonuçta kişisel tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı