Horizon Zero Dawn Complete Edition ve Mafia: DE 150 TL'ye değer mi?

Vanga28

Decapat
Katılım
31 Mart 2022
Mesajlar
991
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İki oyunu da daha önce çok duydum ama hiç bakma fırsatım olmadı Epic kuponuyla 150 TL'ye geliyor almaya değer mi?

Bu arada AC serisini özllikle son 3 oyunu, Hitman, Max Payne gibi hikaye tabanlı oyunları seviyorum. Bu 2 oyun yerine başka al dediğiniz oyun varsa önerilerinizi de bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mafia DE nin tadı damağımda kalmıştı, hele ki bu oyun azlığında. Horizon Zero Dawnı 2-3 saat kadar oynayıp sildim, sarmadı. Açık dünyadan gına geldiği için olabilir, ama çokta olumlu yorumları yok zaten. Yine de oynanılası bir oyun hocam fiyat uygun ama bana klaırsa 22 aralıktaki kış indirimleri bir bekleyin, nasılsa epic gameste 5 ocağa kadar vaktiniz var.
 
Epic Games'de var mı ya da indirime girdi mi bilmiyorum ama Mafia Trilogy olarak bundle var. Onu alabilirsiniz. Bayağı avantajlı oluyor.
 
mafia yı kesin alıcam ama horizon yerine başka oyun bulursam başka oyun alıcam çünkü horizon yorumları baya sıkıcı.

 
Mafia De anlatmaya gerek yok God Father filmi gibi efsane bir oyun. Horizon zero dawn ise bilim kurgu odaklı hikayeye sahip bir oyun. Sürekli makinelerle savaşıp onları kontrol edebildiğiniz bir dünya var. Eğer bilim kurgu türünü seviyorsanız kendine has bir dünyası var. Oyun içindeki silah ve düşman çeşitliliği çok fazla grafikler de çok hoş. Bunları seviyorsanız güzel oyun. Onun haricinde mekanlar birbirine çok benziyor görevlerde benzerlik gösteriyor oynanış bakımından o açıdan biraz sıkıcı gelebilir ama bence kesinlikle iyi oyun.
 
Öncelikle selamlar,ben ps4'ü aldığım vakit horizon zero dawn yanında gelmişti.Oyun gerçekten çok güzel almaya değer.
 

Geri
Yukarı