Horizon Zero Dawn görev sistemi

Makaleler
9
Yer
C-137
Bu oyunun görev sistemi neden böyle ya? Eski Assassins Creed oyunları gibi olmuş. Çok büyük umutlarla almıştım hele ki God of War'ı bitirdikten sonra onun kalitesini görünce bu oyuna fazla yükselmiştim.

Oyuna başlayalı 1-2 saat oldu karşıma çıkan bütün yan görevleri yaptım. Öğretici tarzı bir şeyi vardı 3 düşmanı bağla gibi onları da yaptım ama ana göreve seviyem yetmiyor. Her şeyi yapmama rağmen 8 seviyede kaldım. Ana görevi yapmak için açık dünyada sağda solda koşturup düşman mı öldürmem gerekiyor? Yoksa seviyem yetmese bile göreve girebiliyor muyum? Böyle olsa bile çok zorlanmaz mıyım?

Screenshot_1.png

Yapı olarak Horizon Zero Dawn= Assassin's Creed serisi. Benim 2 saat oynadıktan sonra saldığım tek PS Exclusive oyunu olmuştu. Eğer God of War kalitesi istiyorsanız Spider-Man ve Uncharted'a bakın. Açık dünya da kule açmak gibi yan etkinlikler falan var onları yapın. Yan görev için haritayı gezin bazı oyunlarda yan görevin açılması için yakınına gitmeniz gerekiyor bu oyunda nasıldı hatırlamıyorum.

Yapı olarak Horizon Zero Dawn= Assassin's Creed serisi. Benim 2 saat oynadıktan sonra saldığım tek PS Exclusive oyunu olmuştu. Eğer God of War kalitesi istiyorsanız Spider-Man ve Uncharted'a bakın. Açık dünya da kule açmak gibi yan etkinlikler falan var onları yapın. Yan görev için haritayı gezin bazı oyunlarda yan görevin açılması için yakınına gitmeniz gerekiyor bu oyunda nasıldı hatırlamıyorum.
Ben bu oyun ilk çıktığında Youtube'da izlememiştim spoiler yememek için o yüzden almadan önce oyun hakkında bir fikrim yoktu. Spider-Man'i çıktığı gün almıştım çok güzel oyundu. Uncharted'ın çıkmasını bekliyorum.
Oyun zevkli gibi sadece görev sistemi çok canımı sıktı. Benden yüksek seviyedeki bir göreve girebiliyor muyum onu hatırlıyor musunuz? @490836

Son düzenleme:
Ben bu oyun ilk çıktığında Youtube'da izlememiştim spoiler yememek için o yüzden almadan önce oyun hakkında bir fikrim yoktu. Spider-Man'i çıktığı gün almıştım çok güzel oyundu. Uncharted'ın çıkmasını bekliyorum.
Oyun zevkli gibi sadece görev sistemi çok canımı sıktı. Benden yüksek seviyedeki bir göreve girebiliyor muyum onu hatırlıyor musunuz? @490836
Hocam her oyunda istediğiniz zaman sizden yüksek seviyeli göreve girebilirsiniz fakat muhtemelen herkes size tek atacaktır. Eğer şanslıysanız sizden yüksek seviyeli görevde hiç düşmanla kapışmadan bitirme ihtimaliniz var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı