Horizon Zero Dawn Remastered oynamak için PSN hesabı açmak zorunlu olacak!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Sony yeni Ubisoft olma yolunda gidiyor. PSN hesabı açmazsanız oyunu normal şekillerde oynayamayacaksınız. Zaten Horizon Zero Dawn'a Remastered yapılması saçmaydı, Horizon normal versiyonu da satıştan kaldırıldı, üzerine Sony'in bu saçma politikalara devam etmesi Sony için de çöküş yolunun aynı Ubisoft gibi olacağının göstergesi, sizler neler düşünüyorsunuz?

@333365 hocam özellikle siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum Sony hakkında?

Kaynak: Horizon Zero Dawn Remastered'ı Oynamak İçin PSN Gerekecek!

Horizon normal versiyonu da satıştan kaldırıldı
Burada bir hatanız var. Oyunun normal versiyonu satıştan kalkmadı. Eğer Remastered sürümü alırsanız normal versiyon da yanında geliyor. Yani oyunun normal versiyonuna bu PSN zorunluluğu eklenmeyecekse yine çok problem olmayacaktır.

Açmanın nasıl bir dezavantajı var da bu kadar şikayet ediliyor?
Açmanın bir dezavantajı yok ama açamazsanız oyunu oynayamazsanız. Ve 100'den fazla ülkede PSN olmadığı için oyun otomatik olarak 100'den fazla ülkede oynanabilir olma özelliğini yitiriyor.

Burada bir hatanız var. Oyunun normal versiyonu satıştan kalkmadı. Eğer Remastered sürümü alırsanız normal versiyon da yanında geliyor. Yani oyunun normal versiyonuna bu PSN zorunluluğu eklenmeyecekse yine çok problem olmayacaktır.

Açmanın bir dezavantajı yok ama açamazsanız oyunu oynayamazsanız. Ve 100'den fazla ülkede PSN olmadığı için oyun otomatik olarak 100'den fazla ülkede oynanabilir olma özelliğini yitiriyor.
Remastered alınca normal versiyonun verilmesi güzel olmuş o konu hakkında bilgim yoktu.

Açmanın bir dezavantajı yok ama açamazsanız oyunu oynayamazsanız.
Dezavantajı yoksa açın o zaman? 😀 Niye bu kadar abartılıyor ki? AAA oyunların neredeyse hepsi hesap istiyor zaten. Rockstar istiyor, EA istiyor, Ubisoft istiyor, Activision/Blizzard istiyor… Sony neden bu kadar lincleniyor?
Ve 100'den fazla ülkede PSN olmadığı için oyun otomatik olarak 100'den fazla ülkede oynanabilir olma özelliğini yitiriyor.
İyi ki o 100’den fazla ülkeden biri değiliz. Muhtemelen o 100’den fazla ülkenin PSN hesabından daha büyük dertleri vardır zaten.

Dezavantajı yoksa açın o zaman? 😀 Niye bu kadar abartılıyor ki? AAA oyunların neredeyse hepsi hesap istiyor zaten. Rockstar istiyor, EA istiyor, Ubisoft istiyor, Activision/Blizzard istiyor… Sony neden bu kadar lincleniyor?
Bu PC'de PSN hesabı durumunu aktif takip etmeyen çoğu kişi sizin dediğinizi diyor ama burada şöyle bir durum var. EA, Ubisoft gibi firmalara tepki göstermeyip Sony'e tepki gösteren insanlar Helldivers 2'yle birlikte bitti. Şu anda Sony'e tepki gösteren insanlar daha dün Steam sayfası açılan AC Mirage'e de Ubisoft Connect zorunluluğundan dolayı tepki gösterdi. Yani şu anda bu sesi çok çıkan kesim her firmaya tepki gösteriyor.
İyi ki o 100’den fazla ülkeden biri değiliz. Muhtemelen o 100’den fazla ülkenin PSN hesabından daha büyük dertleri vardır zaten.
70 ülkede olup 120 ülkede olmaması yine de iyi değil. Ki bunların arasında Rusya(Savaş yüzünden ambargo amaçlı kapalı), Azerbaycan, Ermenistan(Her fırsatta sesi çok çıkan bu Ermeni lobisi neden buna susmuş anlamadım) ve Bosna Hersek hariç genelde ada veya Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde yok sistem.

Bu yüzden GoW: Ragnarök oyununu pas geçmiştim. Zırt pırt veri çaldıran bir şirkete güvenip de Steam hesabımı PSN'e bağlamam.
GoW Ragnarok'u oynamak isteyip de sırf bu yüzden oynamıyorsanız korsan oynayabilir ya da modcuların yaptığı PSN'i es geçme modunu indirebilirsiniz.

Remastered alınca normal versiyonun verilmesi güzel olmuş o konu hakkında bilgim yoktu.
Yinede şu an normal sürümünü almaya çalıştığınızda hiçbir şekilde alamıyorsunuz diye biliyorum. Normal sürümüyle birlikte geliyor olması elbette güzel bir şey ama belki ben sırf Remastered için fazladan para ödemek istemiyor ve normal sürümünü kullanmak istiyorum. Böyle bir durumda normal sürümünü satın alamıyor olmak çok sinir bozucu bir durum. İnsanları Remastered almaya zorlamaktan başka bir şey değil. Tabii ki sistem gereksinimleri yettiği sürece Remastered sürümü varken, normal halini oynamayı ben dahil birçok kişi istemez elbette ama isteyen de çıkabilir.

Ayrı olarak satıştan kaldırmak yerine az bir fark ödeyip, Remastered sürümüne yükseltme özelliği gibi bir şey de getirebilirlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı