Horizon Zero Dawn ve Days Gone alınır mı?

mustafa535331

Decapat
Daha fazla  
100 TL'lik oyun sepeti yaptim ve ustune Days Gone ve Horizon Zero Dawn ekledim sepetim 322 TL civari tutuyor bu iki oyun zevk verir mi? Yoksa Horizon Zero yerine 100 TL'ye baska oyunmu alinmali (RDR2, Cryberpunk var )

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki oyunu severek oynamistim. Cogu kisi days gone pek sevmez ama ben keyif almistim. Tavsiye ederim.

RDR2 önerirdim Days Gone yerine. Tabii ki sizin oyun zevkinize göre değişir.

RDR2 zaten oynadım.

İkisi de bana sıkıcı geldi zaten yorumlar ve imcelemer olarak da çok iyi oyunlar değil, fakat Days Gone toplu zombi öldürme falan olaylarından dolayı bir tık daha zevkli olabilir.

108 TL'ye baska zevk verebilecek oyun var mı?

RDR2 zaten oynadım.

108 TL'ye baska zevk verebilecek oyun var mı?
Çok var. Oyun zevkine göre değişir ama oyun zevkini bilmeden birkaç tane önereyim.

-Satisfactory, yabancı bir gezegende base fabrika inşa etme oyunu sararsan 100 saat oynarsın - 30 TL
-Hitman Trilogy, gizli gizli giderek başkalarının kılığına girerek hedef kişileri avlama, kısacası ajanlık oyunu. 3 oyun tek pakette 30-40 saat oynarsın - 91 TL
-Hearts of Iron 4 Starter Pack, büyük strateji dediğimiz türde bağımlılık yaratan bir oyun, sadece oyunu öğrenmesi 50 saatini alır. - 25 TL
-Victoria II, en pahalı DLC'siyle beraber 22 TL. Yine grand strateji ancak bunda ekonomiyi yönetmek önemli ve daha çok soğuk savaş var.
-Democracy 3 Collecter's Edition, bir ülkenin başına geçip yönetme oyunu, siyaset simülasyonu. Dönemin bittiği zaman seçime giriyorsun vs. - 12,5 TL
-Assassin's Creed Valhalla, devasa bir açık dünya rol yapma oyunu, Ubisoft Connect'de holiday22 koduyla 45 TL.
-Anno 1800, şehir kurma-ticaret oyunu. Yine Ubisoft Connect'de aynı kod ile 45 TL.
-Outriders, eğlenceli dümdüz aksiyon shooter oyunu, 110 TL.

Daha da örnekler çoğaltılabilir. Dediklerinin ikisi de iyi oyunlar ama o fiyata birden çok oyun alabilirsin bence.

Arkadaşlar Horizon Zero Dawn'u neden yermiş anlam veremedim açıkçası. Yalnızca hikayesi için bile en az 2 kez bitirilebilecek bir oyun olur kendisi. Hikayedeki en ufak detaylara da hakim olabilmek için kenarda köşede kalan tüm collectable itemları toplamaya çalıştığım yegane oyunlardan biri. Görece keyifli bir oynanışı da var. Kesinlikle şans vermen gerektiğini düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı