Horizon Zero Dawn'dan sonra Days Gone'ın da Remastered sürümü yapılıyor

Eninde sonunda yeni bir Days Gone yapacaklar. Naz yapıyorlar.
Yapacaklarını zannetmem, stüdyo bu kadar gelen tepkilere rağmen live service oyun yapıyor. O oyun tutarsa bir daha Days Gone göreceğimizi sanmam. Zaten oyunun yönetmeni, Sony çatışı altında TLOU varken farklı bir zombi oyunu yapılmasını istemiyorlar demişti.

Madem konu Sony markalarını yarıştırmaya uzanmış. O zaman Horizon Zero Dawn'dan kötü bir oyun gibi bahsediliyor olunmasına da ben anlam veremiyorum. Kesinlikle underrated bir oyun. Decima oyun motorunun sanat tasarımından oynanış mekaniklerine kadar her şey harika ki gizemli senaryo, farklı evren, açık dünyasındaki bir ton etkinlik ve iyi yazılmış görevler...

Kadın karakter, anaerkil kurgusu ve makinelerden oluşuyor olan farklı evreni birçok kişi anlayamamamış gibi geldi.

Şahsen bağımsız oyun gibi duruyor olan Days Gone'un yanında Horizon Zero Dawn kesinlikle Sony AAA oyunu olduğunu sonuna kadar hissetiriyor.
Horizon bence de underrated. O kadar kötü bir evreni olduğunu düşünmüyorum. Ama Days Gone'dan iyi de değil bana kalırsa. Zaten Days Gone Horizon'un yanında çok daha yerden yere vurulan underrated kalmış bir oyun. Sony exclusive oyunlarına yanaşamaz abi diye diye sallamadılar Days Gone'u.

Unchertad serisinin eskilerini yapsaydilar hadi anlarim da dans gone ve horizon zaten grafik olarak yeni çıkan oyunlarla neredeyse aynılar.Inegin sütünü iyice sıkma olayi gibi bi durum birazcik.

Şimdi Days Gone ile Horizon Zero Dawn çokça karşılaştıran iki oyun. Bana göre şöyle bir sıralama yapılabilir. Horizon'un ilk oyunu bana göre AAA muhabbetinin en altında başlangıç tieri bir oyun hani bunun üstü zaten üst bunun altına ise bu değil diyebileceğimiz sınır oyunu. Days Gone ilk Horizon oyunun bir tık üstünde Forbidden West'inse altında olan bir oyun. Günümüz için remasterine gerek yok ikinicisi beklenebilirdi düzeyinde yorum yapılabilir.

Days gone remastered yapılacağına keske tlou da ki gibi bir zombi ve öldürme animasyonu geliştirilseydi tlou dan sonra cok zayif geliyor combat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı