Hoş kokan parfüm önerisi

Muhsinas

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir süredir parfüm arıyorum ama parfüm konusunu pek anlamıyorum, o yüzden kriterim hoş kokması. Elite gentleman veya d&p E4 kodlu parfümlerden birini almayı düşünüyorum. 17 yaşındayım, bir sizleri de dinleyip öneri alayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

DP parfüm kötü hocam kalıclığı kötü ve alkol kokusu geliyor önerebileceğim:

Horus Nefertem Aphrodisiaque

Not:17 Yaşa göre bir tık olgun bir koku olabilir bu yüzden bütçe arttırıp Dylan blue alabilirsiniz yaz için

Alabilirsiniz 4 mevsime uyar eğer çok sıcak bir yerde yaşamıyorsanız parfümde net alınan notalar bunlar bence, Şeftali çiçeği, bergamot, hafif vanilya, şam gülü ve hafif bir amber

Kalıcılığı tartışılır bence ten üzerinde ilk 2,3 saatten sonra yavaş yavaş azalıyor yayılımı parfümü kullanamdım ama kokladım tatmin edici bir kokusu var 1200TL'ye alınabilir F/P

DP parfüm kötü hocam kalıclığı kötü ve alkol kokusu geliyor önerebileceğim:

Horus Nefertem Aphrodisiaque

Not: 17 yaşa göre bir tık olgun bir koku olabilir bu yüzden bütçe arttırıp dylan blue alabilirsiniz yaz için.

Alabilirsiniz 4 mevsime uyar eğer çok sıcak bir yerde yaşamıyorsanız parfümde net alınan notalar bunlar bence, şeftali çiçeği, bergamot, hafif vanilya, şam gülü ve hafif bir amber.

Kalıcılığı tartışılır bence ten üzerinde ilk 2,3 saatten sonra yavaş yavaş azalıyor yayılımı parfümü kullanamdım ama kokladım tatmin edici bir kokusu var 1200TL'ye alınabilir F/P

Maalesef bu kadar bütçem yok önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Merhaba.

Bu konuda yapılan, yapılacak tercihler kişiye bağlıdır.

Hafif bir ürün isterseniz Bargello 651 ve 576 önerebilirim.
Almayacak olsanız dahi bir Bargello satıcısına gidip şahsen denemenizi öneririm.

651= Ralph Lauren Polo Blue
576= Paco Rabanne Phantom

Peki anteros premium için ne dersiniz?

Anteros denedim de vazgeçtim 2'si arasında kaldım. Bargello 709 ve d&p E4 parfümleri hoşuma gitti ikisinden birini alacağım sizce hangisi iyi hem koku hem sağlık bakımından ve başka tavsiyeniz var mı bu tarz?

Son düzenleme:
Peki anteros premium için ne dersiniz?

Anteros denedim de vazgeçtim 2'si arasında kaldım. Bargello 709 ve d&p E4 parfümleri hoşuma gitti ikisinden birini alacağım sizce hangisi iyi hem koku hem sağlık bakımından ve başka tavsiyeniz var mı bu tarz?
Bargello 709 kullanıyorum, iyi ancak kış ve sonbahar mevsimlerine daha uygun bir parfüm.
Fazla ağır kalır.

Bu nedenle daha başka parfümler denemeniz şahsi tavsiyemdir. Ancak karar size ait bu konuda.

Bargello 709 kullanıyorum, iyi ancak kış ve sonbahar mevsimlerine daha uygun bir parfüm.
Fazla ağır kalır.

Bu nedenle daha başka parfümler denemeniz şahsi tavsiyemdir. ancak karar size ait bu konuda.

Ağır kalır derken kalıcı olmaz mı?

Bir de Bargello markaların kodlarına bakıp muadillerini almak istiyorum 1000 1500TL'ye çıkarttım bütçemi Bargello'da deneyip orijinalini almak istiyorum daha az zararlı olur ümidiyle.

Birde bargello markaların kodlarına bakıp muadillerini almak istiyorum 1000 1500tlye çıkarttım bütçemi bargelloda deneyip orijinalini almak istiyorum daha az zararlı olur ümidiyle

Ağır koku her zaman kalıcılıkla eş değildir. Kalıcılık, kullanılan esansların kalitesine bağlı.

Yaz aylarında fresh parfümleri kullanmak daha pozitif olur.

Bargellonun kullandığı esanslar genel olarak kaliteli denilebilir. Paranız varsa orijinal alın, yoksa da bir Bargello mağazasından veya Mad gibi mağazalardan parfüm deneyebilirsiniz.

Ağır koku her zaman kalıcılıkla eş değildir. Kalıcılık, kullanılan esansların kalitesine bağlı.

Yaz aylarında fresh parfümleri kullanmak daha pozitif olur.

Bargello'nun kullandığı esanslar genel olarak kaliteli denilebilir. Paranız varsa orijinal alın, yoksa da bir Bargello mağazasından veya mad gibi mağazalardan parfüm deneyebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim peki söylediğim fiyat bandında orijinal veya güvenilir iyi diyebileceğiniz bir parfüm var mı bana anteros premium önerdiler bugün denedim kokusu hoşuma gitmedi kolonya gibiydi. Onun dışı onun gibi fiyat bandında markalı bir öneriniz var mı?

Orijinal ürün alabilecek param olmadığından dolayı sadece Bargello için fikir belirtebilirim.

Denediğim kodlar ve kullandığım kodları belirtebilirim sizin için.

Denediğim: 548, 561, 567, 576, 585, 606, 651, 709.
Kullandığım: 567, 576, 651 ve 709.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı