P pepe Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 9 14 Eylül 2018 #1 Merhaba. Okulda sevdiğim bir kız var ancak o onu sevdiğimi biliyor. Ona nasıl ondan hoşlandığımı söylerim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2018
Merhaba. Okulda sevdiğim bir kız var ancak o onu sevdiğimi biliyor. Ona nasıl ondan hoşlandığımı söylerim?
Alperen4423 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.132 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul\Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #2 Direkt açıl kardeşim, anlat içinden geçenleri. Kaybedeceğin bir şey yok.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.034 Çözümler 11 Yer Aydın 14 Eylül 2018 #3 Kızın yakın arkadaşlarını araya sokabilirsin aslında ama hiç bulaşma derim. Şahsen sosyal medyadan da açılmanı tavsiye etmiyorum. Tenefüslerde yanına gidip konuşmak istediğini söyleyip açılabilirsin. En iyisi bu şekilde olur.
Kızın yakın arkadaşlarını araya sokabilirsin aslında ama hiç bulaşma derim. Şahsen sosyal medyadan da açılmanı tavsiye etmiyorum. Tenefüslerde yanına gidip konuşmak istediğini söyleyip açılabilirsin. En iyisi bu şekilde olur.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #4 Bu düşünce yapısı ile emin ol konuşamazsın dostum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 14 Eylül 2018 #5 pepe dedi: Merhaba. Okulda sevdiğim bir kız var ancak o onu sevdiğimi biliyor. Ona nasıl ondan hoşlandığımı söylerim? Genişletmek için tıkla... Zaten biliyormuş. Çok zor olmaz ama şimdi bir de senin açından bakmak lazım. Yaşın kaç?
pepe dedi: Merhaba. Okulda sevdiğim bir kız var ancak o onu sevdiğimi biliyor. Ona nasıl ondan hoşlandığımı söylerim? Genişletmek için tıkla... Zaten biliyormuş. Çok zor olmaz ama şimdi bir de senin açından bakmak lazım. Yaşın kaç?
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 14 Eylül 2018 #6 Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın.
Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.034 Çözümler 11 Yer Aydın 14 Eylül 2018 #7 matadoria dedi: Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öneriyorum. Planlı bir şekilde yaparsan daha fazla stres olursun.
matadoria dedi: Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öneriyorum. Planlı bir şekilde yaparsan daha fazla stres olursun.
P pepe Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 9 14 Eylül 2018 #8 Asosyalim. Konuşamıyorum fazla. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2018
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 14 Eylül 2018 #9 matadoria dedi: Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Adam haklı. Kız bildiği için, uzatma bence. Direk açıl. Gerçi benim tavsiye almam lazım bu konularda. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2018
matadoria dedi: Sana abi tavsiyesi, planlı şekilde yapma. Birden bire içinden gelerek yapman lazım. O an anlatılmaz yaşanır gidip doğaçlama yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Adam haklı. Kız bildiği için, uzatma bence. Direk açıl. Gerçi benim tavsiye almam lazım bu konularda.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 14 Eylül 2018 #10 Smurfus dedi: Ben üstad değilim üstad olan Kadir Mısıroğlu. Genişletmek için tıkla... Lisenin türü ne? Fen? Anadolu?
Smurfus dedi: Ben üstad değilim üstad olan Kadir Mısıroğlu. Genişletmek için tıkla... Lisenin türü ne? Fen? Anadolu?