Hoşlandigim biri var

Çok boş bulundum kahkaha attım, Allah sizi de güldürsün hocam .
Konu hakkında açılın gitsin en kötü ne olabilir ki?
Teşekkür ederim bende sizin mutlu olmanıza sevindim.

Bence ilk başta arkadaş ol , iyice tanı. He bu doğru kişi diye anlayınca flörtleşmeye çalış. Flörtleşmek isteyip istemediğini konuşmasından çok bariz bir şekilde anlayabilirsin. İsterse ne mutlu sana. İstemezse şansını denedin en azından. Ama en kötüsü olan hiç konuşmamak. Belki konuşup kabul edebilirdi. Ama konuşmadığın için bunu hiç bir zaman bilemeyeceksin. Çokta hızlı girme belki doğru kişi değildir dediğim gibi. Sen konuya girdiğin zaman devam ettirmesi gerek.

nasıl yakınlaşacağım ki hocam arkadaş olarak?arada ufak tefek şakalar yapıyoruz da samimi değilim öyle.

nasıl yakınlaşacağım ki hocam arkadaş olarak?arada ufak tefek şakalar yapıyoruz da samimi değilim öyle.
Hocam aklında ben bu kızla sevgili olacağım diye kafanıza takmayın. Normal diğer kızlarla nasıl konuşuyorsanız onla da öyle konuşun. Arada şaka yapın. Ama dozunu kaçırmayın. Çokta konuşmayın.

hocam hemen sevgili olalım gibi bir düşünce yok aklımda zaten.Sevgilisi varmış şu anda.Sevgilisi olan bir kızla konuşmam normalde ama bazen sanki sevgilisi yokmuş gibi davranıyor bana.

Sevgilisi varmış şu anda.Sevgilisi olan bir kızla konuşmam normalde ama bazen sanki sevgilisi yokmuş gibi davranıyor bana aklım başımdan gidiyor.
Ya peki sevgilisi varken sevgilisi yokmuş gibi davranıyormuşsa , sen onla sevgili olunca neden aynı şeyi yapmasın. Bence biraz konuş nasıl birisi olduğunu tanı.

Ya peki sevgilisi varken sevgilisi yokmuş gibi davranıyormuşsa , sen onla sevgili olunca neden aynı şeyi yapmasın. Bence biraz konuş nasıl birisi olduğunu tanı.
yukarıda bununla ilgili bir mesaj yazmıştım.Bir sene öncesine kadar bana da yakın arkadaşıma da çıkma teklifi eden birisi.Sürekli sevgili değiştirme peşinde olan birisi diye tahmin ediyorum.Bunlardan uzak durmam gerekiyor ama kız hoşuma gittiğinden yapamıyorum işte.

Merhaba arkadaşlar. Sınıftan hoşlandığım bir kişi var geçen gün de konu açmıştım. Kıza açılmalı mıyım falan diye sordum herkeste ilk adımı at hemen açılma falan dedi. Kızın sevgilisi var mı yok mu şu anda emin değilim ama var diye düşünüyorum. Kızla yakınlaşmak için ne yapmam gerek? Ne tür davranışlarda bulunursam benden hoşlanır? Bazen beden dersinde voleybol falan oynuyoruz birlikte. Onun dışında çok fazla konuşmuyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızı neden seviyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…